ILMOITTAUDU MUKAAN VELOITUKSETTOMAAN WEBINAARIIN 

Syvyyttä Spagaattiin -webinaari Ma 6.3. klo 18 alkaen

Tule mukaan linjoille oppimaan uutta monipuolisesta venyttelystä ja miten venyttelyllä saadaan haluttuja tuloksia. Webinaarin alussa käymme läpi hieman teoriaa yleisellä tasolla, jonka jälkeen teemme noin 20-25 minuutin pituisen käytännönharjoituksen poikittaisspaagaatin kehittämiseen. Käytännönosuus EI vaadi käärmeihmisen genetiikkaa, vaan osiossa viedään käytäntöön kaikki teoriaosuudessa esitetyt laadukkaan venyttelyn periaatteet. 

Kaikille webinaariin ilmoittautuville lähetetään automaattisesti tallenne live-lähetyksestä, joten kannattaa ilmoittautua mukaan vaikka et livenä paikalle pääsisikään. Webinaarin päätteeksi on myös aikaa esittää chatin kautta kysymyksiä, joihin pyrin kykyni mukaan vastata. 

Tervetuloa mukaan!

Notkein terveisin,

Jukka "liikemies" Rajala 

00

PĂ„IVĂ„Ă„

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA
ILMOITTAUDU MUKAAN WEBINAARIIN

Venyttelyn eri tyypit

Kerrataan pikaisesti edellisen webinaarin aihetta ja pohditaan lisää mitä kehossa tapahtuu erilaisten venytysten aikana

Spagaatin mekaniikka

Pohditaan spagaatin mekaniikkaa ja yksilöllisiä eroja jotka vaikuttavat siihen miten asennon on mahdollista saavuttaa( tai ei ole) 

Käytännönharjoitus

Teorian jälkeen on aika katsoa mitä kaikki esilletuotu jargoni käytännössä tarkoittaa. Osuus ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta. Suosittelen, että varaat valmiiksi jonkin tukevan korokkeen ja muutaman tyynyn, tai vastaavaan pehmusteen  

Movement Coach -verkkokoulutus

Suomen monipuolisin liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelun koulutusohjelma

Kaikki webinaarissa esitettävä teoria- ja käytännönosuus on osa kehittämääni Movement System -mallia, jota opetan Movement Coach -koulutuksessa. Koulutusohjelman voi suorittaa joko livenä, tai verkossa. Verkkokoulutuksen voi aloittaa kun se itselleen sopii ja edetä itselleen sopivaan tahtiin. 

Verkkokoulutuksen hinta hyvitetään kokonaisuudessaan, mikäli päätät ilmoittautua myöhemmin live-koulutukseen. Seuraava live-ryhmä aloittaa syksyllä 2023 ja sinne on nyt ilmoittautuminen käynnissä.  

LUE LISĂ„Ă„ KOULUTUKSESTA

MUISTA ILMOITTAUTUA WEBINAARIIN!

Paljon hyvää settiä notkeusharjoittelussa tiedossa yleisellä tasolla ja loistavia käytännönvinkkejä poikittaispagaatin kehittämiseen (lähtötasosta riippumatta).

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.