VELOITUKSETON WEBINAARI MA 17.4. KLO 18 ALKAEN

 

Ranne- ja kyynärvarren rasitusvammojen hoito & ennaltaehkäisy

Lukematon määrä muusikoita, toimistotyöntekijöitä ja fyysisesti raskasta työtä tekeviä kärsii erilaisista ranne- ja kyynärvarren kivuista. Usein nämä menevät käsikädessä olkapää- ja yläselän kipuilujen kanssa. Webinaarissa tulemme käsittelemään aihetta laaja-alaisesti ja vahvasti käytännöntasolla. Kun lähdet mukaan webinaariin, tulet oppimaan tärkeitä asioita yläraajojen mekaniikasta ja lisäksi käymme kattavasti läpi erilaisia harjoitteita, joiden avulla jokainen voi kuntouttaa, huoltaa ja ennaltaehkäistä rasitusperäiset yläraajavammat.   

Opettamani harjoitteet soveltuvat kaikille, olit sitten rumpali, pianisti, kitaristi, maalari, roudari, tai koodari. Olen niiden avulla saanut palautettua yläraajojen toiminnan satojen valmennettavien kanssa, itseni mukaan lukien. Ilman näitä harjoitteita, olisi omat soitot ja käsinseisonnat loppunet jo vuosia sitten. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi! 

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA
VARAA PAIKKA

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Webinaari on veloitukseton ja kaikille ilmoittautuneille lähetetään live-osuuden jälkeen tallenne. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan vaikka et pääsisi Ma 17.4. klo 18 alkaen linjoille!

Harjoitteet ovat helppoja ja selkeitä 

Harjoitteissa tarvitset jonkin lyhyen kepin, esimerkiksi rumpukapulan. Muita välineitä et tarvitse ja korostettakoon, että sinun EI tarvitse soittaa mitään soitinta hyötyäksesi näistä harjoitteista.

Lähes kaikki kärsivät aika-ajoin ranne- ym. yläraajakivuista, tai kokee että yläselkä, niska ja hartiat ovat kroonisesti jumissa. Opettamani jutut auttaa näihin kaikkiin, joten rohkeasti mukaan! 

mekaniikka kuntoon

Käymme alkuun läpi rintakehän alueen liikkuvuutta ja lavan, sekä olkanivelen liikkuvuuteen vaikuttavia tekijöitä

yläraajojen liike

kun ymmärrämme paremmin mitä asennossa tulisi tapahtua, on seuraavaksi vuorossa yläraajojen liike

toimivat työkalut

käytännönosiossa testaamme useampia eri harjoitteita, joiden avulla saamme kehitettyä koko yläraajan toimintaa aina rintakehään saakka. 

Rintakehä on kaiken perusta

Harjoitteista on hyötyä myös kaikille joilla mahdolliset oireet sijaitsee enemmän olkanivelen ja yläselän alueella. Kun lisäämme kykyä rintakehän liikkuvuutta, se vaikuttaa kaikkeen joka on liitoksissa rintakehään. Lavat liikkuu paremmin, olkanivelet ja yläraajat liikkuu paremmin, hengittäminen on helpompaa, jolloin myös äänen tuottaminen on vaivattomampaa! Tämä on erityisen tärkeää puolestaan kaikille, jotka käyttävät ääntään työkseen.

Webinaarin päätteeksi vastaan livenä osallistuvien kysymyksiin. Varataan tähän hyvin aikaa. 

Katso videolta kaksi harjoitetta jotka auttavat moniin ranteen alueen vaivoihin

Mikä tahansa kepinpätkä kelpaa näihin harjoitteisiin ja näistä hyötyy muutkin kuin rumpalit! :)

 

Lähde mukaan webinaariin

klikkaa linkkiä ja saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Lisäksi saat lisäbonuksena videon, jossa opetan loistavia liikkuvuusharjoitteita koko kropalle.

Close

50% valmis...

viimeistele ilmoittautuminen ja saat kaiken tarvittavan tiedon webinaarista suoraan sähköpostiisi. Webinaari on 100% veloitukseton!