Workshopit ja muut tapahtumat

Liikkuvuusharjoittelun workshopit ja muut tapahtumat tarjoavat käytännönläheisen läpileikkauksen monipuolisen venyttelyharjoittelun itsenäiseen toteuttamiseen. Workshopit voidaan järjestää joko privaattina, tai ne voivat olla kaikille avoimia tapahtumia. Jos haluat järjestää tapahtuman, olethan yhteydessä jukka@compactfit.com tai soita 0400866072.

 

Valitse jokin alla olevista, tai pyydä räätälöityä kokonaisuutta!  

01

Venyttely ja kehonhuolto

Workshopissa opetellaan venyttelyn eri tyylejä ja mietitään niiden hyödyntämistä ennenkaikkea kehoa huoltavana elementtinä. 

02

Notkeuden kehittäminen venyttelyllä

workshopissa opetellaan venyttelyharjoittelun optimointia notkeuden kehittämisen maksimoimisen näkökulmasta. Workshopissa opetellaan venyttelyn eri tyylejä ja niitä yhdistäviä ns. Hybridi-venytyksiä.

03

Liikkuvuusharjoittelu

workshopissa pohditaan liikkuvuuteen vaikuttavien tekijöiden roolia ja sitä, miten kuhunkin osa-alueeseen löydettäisiin sopiva taso. Workshopin pääpaino on notkeuden, voiman ja koordinaation kehittämisessä, mutta myös liikkuvuuteen vaikuttavia muita tekijöitä käydään läpi. Näitä ovat ketteryyden, nopeuden ja kestävyyden kehittäminen, sekä muiden tekijöiden huomioiminen. Mm. stressi, palautuminen ja loukkaantumiset.  

04

Movement Stick Training

Movement Stick on liikkuvuuden kehittämiseen optimaalinen harjoitteluväline, sillä se mahdollistaa paremmat liikeprogressiot ja harjoitteiden intensiteettia on helppo säätää itselleen sopivalle tasolle. 

Workshopeissa opetellaan välineen käyttöä eri käyttötarkoituksiin, kuten venyttelyyn, taukojumppiin, lämmittelyihin ja rentoutumiseen.