Joustavuutta arkeen -verkkovalmennus

SUPERSUOSITTU  VERKKOVALMENNUS LÖYTYY NYT MYÖS UUDISTUNEELTA LIIKKUVUUSHARJOITTELU.FI -SIVUSTOLTA!

 

Terve ja toimintakykyinen keho on paljon muutakin kuin parempi liikkumiskyky. Se on parempia yöunia, kun kivut eivät pidä hereillä. Se on parempia energiatasoja aina heräämisestä siihen hetkeen kun pää osuu taas tyynyyn. Se on ennenkaikkea positiivisempaa asennetta, koska voit paremmin!

Jokaisen on mahdollista saavuttaa terve ja kivuton keho oikein toteutetun liikkuvuusharjoittelun avulla! Panostamalla omaan hyvinvointiin pidetään huolta, ettei erilaiset rajoitteet ja kivut ala häiritä arkea.

JOUSTAVUUTTA ARKEEN -valmennuksessa huolehditaan että vapaus kehossa säilyy ja voit elää fyysisesti laadukasta elämää omien aikataulujen mukaan.

15 minuuttia päivässä on pieni vaiva jos sillä saa pidettyä huolta, ettei kivut häiritse jokapäiväistä eloa, jolloin liikkumisesta voi taas nauttia. 

Tämä valmennus toimii täydellisesti myös taukoliikunnaksi töihin! 

 

HANKI VALMENNUS + OMA MOVEMENT STICK TARJOUSHINTAAN

10 viikon valmennuksessa tehdään päivittäin yksi 15 minuutin harjoitus 

Kun mietitään mitä teemme arjessa kaikkein eniten, suurimmalla osalla vastaus kuuluu: paikallaanolo. Joko se on jatkuvaa istumista, mutta ei se paikallaan seisominen ole sekään ratkaisu, vaikka teoriassa mahdollistaisi hieman enemmän relatiivista liikettä paikallaan oleskelun rinnalle.

Yksikään “ergonominen jakkara” tai seisomapöytä ei tule poistamaan biologista tarvetta liikkeelle. Vain ja ainoastaan kehon liikuttaminen on ratkaisu sisäiseen tarpeeseemme liikkua!

JOUSTAVUUTTA ARKEEN – valmennus katkaisee paikallaanolon kierteen, josta monet vaivat johtuu ja mitä parasta, 15 minuutin yksittäisen harjoituksen avulla! 

Kehon olotila ei ole jatkuvasti sama 

Tiksotropia, eli lepojähmeys, selittää osaksi sen, miksi tunnemme “kireyttä ja jumia” ollessamme liian kauan yhdessä asennossa. Oikeanlaisella liikkeellä pystymme vaikuttamaan kudosten olotilaan, sillä kudokset ovat ns. viskoelastisia. Kevyt liike palauttaa kudoksien olotilan joustavammiksi, joka tuntuu usein välittömästi kehossa positiivisesti. Tällä on positiivisia vaikutuksia siihen, miten hermosto käsittelee kudoksista tulevaa informaatiota. 

Hermoja EI venytellä erikseen, aivan kuten EI myöskään voida venyttää erikseen faskiaa. Kun me liikumme, tapahtuu liikettä kaikkialla aina luustosta ihoon ja liike saa aikaan sekä välittömiä, että pitkäaikaisia muutoksia. 

Päivitttäisellä kevyellä liikkeellä vaikutat välittömästi akuutteihin muutoksiin jolloin kudosten olotila muuttuu ja tällä on automaattisesti positiivisia vaikutuksia myös hermoston toimintaan. 

Kun päivittäisistä harjoitteista tulee tapa, saavutetaan ajan myötä myös pysyvämpiä muutoksia.

Yhtäkkiä huomaat ettei selkä olekaan aamulla enää kipeä ja rakkaita harrastuksia häirinnyt olkapää-,tai polvikipu ei enää olekaan pilaamassa treenejä.

Opi nauttimaan liikkeestä uudelleen!  

 

 

 

Valmentajasi

Nimeni on Jukka Rajala ja olen tuonut Suomeen mm. ensimmäisen Kehonpainoharjoittelu -koulutuksen, sekä myös tämän valmennuksen kehittäjä. Minut tunnetaan alalla parhaiten juurikin kehonpainolla harjoittelusta. Olen kirjoittanut aiheeseen liittyen yhteensä kolme kirjaa ja järjestin Suomen ensimmäisen Bodyweight Training Coach - ja Movement & Mobility Coach -koulutukset, jotka muodostavat nykyään Movement Coach -koulutusohjelman, jossa koulutan liikunta-,& kuntoutusalan ammattilaisia, sekä tietenkin kaikkia jotka haluavat itsensä vuoksi oppia enemmän kehonpaino-, liikkuvuus- ja taitoharjoittelusta.

Movement Stick on monella tapaa kaiken keräämäni opin huipentuma. Vielä viisi vuotta sitten en olisi voinut uskoa, että tällainen väline on olemassa. Eikä sitä ollutkaan, mutta nyt se on ja paluuta vanhaan en voisi edes kuvitella. 

 

Joustavuutta arkeen -valmennus  + Movement Stick nyt sivujen avaijaisten kunniaksi erikoistarjouksessa. Lähde mukaan nyt ja saat valmennuksen, sekä Movement Stickin tarjoushintaan 220€ (ovh 382€)

Paketti sisältää: 

 • Movement Stick (ovh 246€ sis alv24%)
 • 10 viikon valmennus (ovh 136€ sis. alv24%)
 • Valmiit ohjelmat useisiin eri tarpeisiin
 • Kattavat bonusmateriaalit

 

Mikäli haluaisit maksaa liiikuntaseteleillä (ePassi, Smartum), laitathan sähköpostia [email protected] 

HUOM! Kun tilaat valmennuksen www.liikkuvuusharjoittelu.fi -sivuston kautta, Movement Stick toimitetaan sinulle Matkahuollon kautta. Tätä varten sinun tulee toimittaa toimitustiedot sähköpostitse [email protected] 

TOIMITUSKULUT ILMAISEKSI! 

Haluan hyödyntää avajaistarjouksen!

Katso Monipuolinen Liikkuvuusharjoittelu -webinaari 

Lähde liikkeelle lataamalla täältä Monipuolinen Liikkuvuusharjoittelu -webinaari, jossa kerron muun muassa mitä liikkuvuus on, mitä notkeus on ja miksi liikkuvuus on muutakin kuin notkeutta. 

90 -minuuttinen webinaari sisältää myös luentomateriaalit, jotka voit halutessasi ladata koneellesi. 

 

Joustavuutta arkeen -valmennuksen hyötyjä

 
 • Saat loistavat 15 minuutin harjoitukset, jotka voit toteuttaa oikeastaan missä tahansa

 • Nopeat hyödyt - usein jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen

 • Valmennuksen aikana opit arvostamaan lyhyiden "liikkumishetkien" merkitystä oman hyvinvoinnin edistämisessä

 • Movement Stickin avulla voit tehdä myös kuormittavammat harjoitukset

 • Movement Stickin avulla voit tehdä jopa vetäviä liikkeitä, jotka normaalisti vaatii leuanvetotangon tai voimistelurenkaat

 • Kasattavan Movement Stickin voi ottaa mukaan myös töihin, jolloin voit tehdä kehonhuoltoa työpäivän aikana

 • Stickin voi ottaa mukaan jopa lomalle, jolloin harjoitteluun ei tule jatkossa enää pitkiä taukoja

 • Liikkumisen taito on asia, joka tulisi olla meillä jokaisella hyvin vahva. Päivittäiset harjoitukset auttavat kehittämään oikeita tapoja

 • Päivittäiset harjoitteet toimii loistavasti myös muiden harjoitusten lämmittelyissä

 • Vahvan pohjan haasteellisimpia harjoitteita varten

 • Joustavuutta arkeen on matalan kuormituksen liikkuvuusharjoittelua, joka luo pohjan kaikille muulle harjoittelulle!  

  VERKKOMATERIAALIT JÄÄVÄT KÄYTTÖÖSI VALMENNUKSEN  PÄÄTYTTYÄ JA MAHDOLLISET UUDET PÄIVITYKSET TULEVAT KAIKKIEN SAATAVILLE! 
Osta pelkkä Joustavuutta arkeen -valmennus (ei sisällä Movement Stickiä)