Valitse omiin tarpeisiin soveltuva verkkokurssi tai verkkokoulutus

Valmennuksistamme jokainen on hyvin kokonaisvaltaisia ja niissä yhdistyy jollain tasolla aina taito+voima+notkeus. Alta löydät karkean jaon valmennuksien pääteemoista: 

 

 

TAITO

- Kohti käsilläseisontaa 

- Taitoa ja liikkuvuutta (tulossa)

VOIMA

- Kohti leuanvetoa

- Kehonpainoharjoittelu 

NOTKEUS (JA KEHONHUOLTO)

- Toimintakykyinen keho

- Kehonhuolto - yläraajat & rintakehä 

- Joustavuutta arkeen 

- Venytelyllä notkeaksi (tulossa)

KESTÄVYYS (KUNTOHARJOITTELU)

- Kahvakuularinki

 

Kohti leuanvetoa -verkkovalmennus 

Huipputason leuanveto -verkkovalmennus, jossa opit kaiken tarpeellisen (ja vähän päälle) leuanvedon opettelusta. Valmennuksen aikana opit tärkeitä tekniikoita ja saat kattavan liikepankin, jonka avulla kehität tasapainoisen ylävartalon. Valmennuksen avulla jokaisen on mahdollista saada se ensimmäinen leuka ja nostaa omaa tasoa! 

Tutustu valmennukseen

Kehonpainoharjoittelu -verkkovalmennus 

Suomen kattavin kehonpainoharjoittelun verkkovalmennus, jossa opit kaiken tarpeellisen (ja vähän päälle) monipuolisesta kehonpainoharjoittelusta. Valmennuksen ensimmäinen Vahvat perusteet -osa keskittyy perusliikkeiden vahvaan hallintaan. 10 viikon valmennuksen aikana jokainen pystyy rakentamaan vahvat perusteet, joiden päälle on turvallista lisätä uusia tavoitteita ja lisätä haastetasoa! 

Tutustu valmennukseen

Toimintakykyinen keho

aloita matkasi kohti parempaa toimintakykyä. Tämä valmennus opettaa sinulle kaiken tarvittavan päivittäisestä, matalan kuormituksen liikkeestä. Voit keskittyä valmennuksessa helppoihin päivittäisiin harjoitteisiin ja halutessasi opetella mukavia, sekä hieman erilailla haastavia liikeyhdistelmiä. 

Tutustu valmennukseen

Kehonhuolto - yläraajat ja rintakehä  

Valmennus sopii itsenäiseen ranteiden, yläraajojen ja koko rintakehän alueen kehonhuoltoon mm. muusikoille, parturi-kampaajille, maalareille ja urheilijoille jotka tekevät paljon ylävartalolla yksipuolista työtä. Harjoitteiden avulla pidät huolta, että palaudut arjen, työn ja harrastuksen aiheuttamasta kuormituksesta ja ennaltaehkäiset rasitusvammojen synnyn. 

Osta valmennus

Kohti käsinseisontaa -verkkovalmennus

Suomen ensimmäinen ja kokonaisvaltaisin käsinseisonnan verkkovalmennus, jonka avulla jokainen voi oppia vapaan käsinseisonnan, sekä kehittää liikkuvuutta ja voimaa ylävartaloon. 

Tutustu valmennukseen

Kahvakuularinki & Joustavuutta arkeen

Yksinkertainen ja tehokas tapa harjoitella kokonaisvaltaisesti. Loistava kotiharjoitteluun, eikä vaadi muuta kuin kahvakuulan. Hinta sisältää KAKSI VALMENNUSTA ja Movement Stickin!

Tutustu valmennukseen

Movement Coach -verkkokoulutus 

Suomin kattavin kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun verkkokoulutus, jossa opit kaiken tarpeellisen (ja vähän päälle) monipuolisesta liikkumisesta. Koulutus soveltuu yhtä lailla oman harjoittelun tueksi ja oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen. 

Tutustu koulutukseen

Biomekaniikan ABC 

Uusi koulutus tarjoaa käytännönläheisen tavan ymmärtää paremmin kaiken oleellisen kehon biomekaniikasta. Koulutuksen voi käydä joko verkkokoulutuksena, tai ilmoittautua mukaan seuraavaan live-koulutukseen, johon voi halutessaan osallistua etänä. 

Tutustu koulutukseen

Joustavuutta arkeen  

Suuren suosion saavuttanut kehonhuolto-valmennus, jossa tehdään päivittäin yksi 15 minuutin harjoitus Movement Stickillä. 

Tutustu valmennukseen