KAHVAKUULARINKI + JOUSTAVUUTTA ARKEEN 

Täydellinen kotiharjoitteluun!

Kehitä voimaa, notkeutta, koordinaatiota ja lisää hyvinvointia arkeen sekä jaksamista harrastuksiin!

 
 
Aloita kun sinulle sopii! 
Kahvakuularinki

Kahvakuularinki ja Joustavuutta arkeen yhdistyivät!

Halutessasi voit hankkia paketin, jonka mukana saat Kahvakuularinki -valmennuksen(ovh 97€), Joustavuutta arkeen -valmennuksen (ovh 136€) ja Movement Stickin(ovh 246€) superhintaan 220€! Näiden yhteenlaskettu hinta on normaalisti 479€.

Säästät siis yhteensä 259€!!!  

Pääset maksamaan painamalla allaolevaa linkkiä, voit maksaa maksukortilla tai verkkopankissa. Meillä käy myös Edenredin, Epassin ja Smartumin liikuntaedut. Löydät tilit nimellä Movement Jalasjärvi.

Voit maksaa kurssin maksun liikuneduilla ja laittaa kuitin [email protected] | Mikäli kaipaat lisäneuvoja, ota yhteyttä sähköpostitse.  

Saat tunnukset parissa päivässä.

Kahvakuularinki + Movement Stick

"Täydellinen kokonaisuus kesäksi ja kotiharjoitteluun!"

Haluaisitko harjoitella kotona, tai lomareissulla jolloin

HARJOITTELUUN EI TULISI TAUKOJA LOMALLAKAAN?

Haluatko elää kehossa, jossa on mukava olla ja helpompi liikkua? Haluatko säästää aikaasi ja saada lyhyistä harjoituksista parhaat hyödyt? Haluatko saavuuttaa tämän ilman tarvetta hankkia isoa kasaa välineitä kotiin? 

 

Kahvakuularinki ja Joustavuutta arkeen tarjoavat juuri oikeaa lääkettä sinulle joka etsit pysyvää ratkaisua omatoimiseen kotiharjoitteluun läpi vuoden!

Kahvakuularinki on kotiharjoitteluun suunniteltu verkkovalmennus, jossa tehdään lyhyitä harjoituksia kahvakuulilla. Harjoitukset kehittävät voimaa, notkeutta ja koordinaatiota, sekä auttavat myös hapenkuljetuselimistön toiminnan kehittämiseen. 

Valmennus soveltuu vasta-alkajista kokeneempiin harjoittelijoihin. 

Joustavuutta arkeen -valmennus tarjoaa puolestaan helpoimman mahdollisen tavan lisätä arkeen kehoa huoltavaa liikettä. Jokainen harjoitus on noin 15 minuutin pituinen ja liikkeet tehdään Movement Stickillä. Nämä harjoitteet eivät vaadi aikaisempaa kokemusta! 
 

KATSO ALTA ESIMERKKI JOUSTAVUUTTA ARKEEN -VALMENNUKSESTA  

 

Uudistunut rakenne - kaksi valmennusta yhdessä! 

Kahvakuularinki on yksi kaikkien aikojen laadukkaimpia kahvakuulavalmennuksia, jonka on suunnitellut Suomen ensimmäisen Kahvakuulaohjaajakoulutuksen pääkouluttaja, Jukka Rajala, jonka meriiteistä löytyy muun muassa Suomenmestaruus ja amatöörien maailmanmestaruus Kahvakuulaurheilussa. 

Jukka on tunnettu kehonpainolla harjoittelusta ja lisäksi hän on kehittänyt ainutlaatuisen Movement Stick -harjoitteluvälineen, joka mahdollistaa ainutlaatuisella tavalla kokonaisvaltaisen harjoittelun ilman mitään muuta välineistöä. Movement Stickillä voi tehdä yhtä lailla kevyttä kehonhuoltoa ja raskaita voimaharjoituksia. 

Koska kahvakuulat ja Movement Stick ovat täydellinen pari, päätimme yhdistää Kahvakuularingin ja Movement Stickillä toteutettavan Joustavuutta arkeen -valmennuksen! 

HYÖDYNNÄ TARJOUS: KAKSI VALMENNUSTA + MOVEMENT STICK

Haluan valmennukset ja Movement Stickin tarjoushintaan!

"Täydellinenkään harjoitusohjelma ei tuota tuloksia, mikäli sitä ei pysty toteuttamaan. Kahvakuula on erinomainen työkalu kompaktin kokonsa ansiosta. Mikäli käytössä on vain yksi koko, harjoittelun kuormitusta on haastavaa muuttaa ellei osaa hyödyntää kuulaa erilaisissa liikevariaatioissa.

Optimitilanteessa osaat muokata harjoitteita sen mukaan millainen vastus sinulla on käytössäsi ja lisäksi sinulla olisi kolmesta viiteen erikokoista kuulaa, joka mahdollistaa erittäin monipuolisen kokonaisuuden.

Aina tähän ei ole mahdollisuutta, joten Movement Stick on täydellinen kumppani kahvakuulan rinnalle!"

- Jukka Rajala, päävalmentaja ja Movement Stickin kehittäjä

MIKÄ ON KAHVAKUULARINKI? 


10 viikkoa kestävä Kahvakuularinki -verkkovalmennus rakentuu kahvakuulilla harjoitteluun ja perusliikemallien hyvään hallintaan. Sinun ei tarvitse olla kokenut kahvakuulilla harjoittelija lähtiessäsi mukaan Kahvakuularinkiin. Päinvastoin! Sinun ei tarvise olla myöskään äärimmäisen vahva tai notkea kyetäksesi tekemään verkkovalmennuksessa tehtäviä harjoitteita. Et myöskään tarvitse hienoja kuntosalilaitteita harjoitteluusi. Riittää että sinulta löytyy vähintään yksi kahvakuula ja mikäli sitä ei ole, sekin on mahdollista hankkia meiltä. 

Kahvakuularingissä sinun EI tarvitse tehdä joka päivä, tai edes viikko uuvuttavia rääkkitreenejä saavuttaaksesi tavoitteesi!

Kahvakuularinki on suunniteltu siten, että sen avulla voidaan rakentaa rauhassa ensin hyvä pohja, jonka jälkeen kuormittavampien harjoitusten lisääminen on turvallista ja järkevää. Rääkkäämisestä ei ole silloinkaan kyse, vaan pikemminkin itsensä haastamisesta.

Mottomme on: harvoin kovaa, mutta aina keskittyneesti!   

Tämän valmennuksen avulla opit tekemään harjoitteet oikeilla tekniikoilla ja tavat joilla saavutat pysyviä tuloksia, sillä harjoittelun tärkein yksittäinen muuttuja on säännöllisyys. Pitäen kiinni tästä, kehosi pysyy vahvana, liikkuvana ja energisenä – aina!

Verkkovalmennuksen oppien avulla kehität nostoasentoja ja -tekniikoita, peruskuntoa, liikkuvuutta sekä voimaa siten, että kehosi olisi mahdollisimman hyvässä tasapainossa. Voiman, liikkuvuuden ja koordinaation hyvä toiminnallinen tasapaino mahdollistaa taloudellisen ja tehokkaan liikkumisen

Valmennuksessa opit muun muassa  klassiset kahvakuulaliikkeet, kuten etuheilautuksen, erilaiset kyykyt ja punnerrukset. Opit miten olla syvässä kyykyssä ja liikkua alaraajojen varassa tavalla joka olisi turvallista, taloudellista ja tehokasta. Opit tärkeimpiä asioita keskivartalon toiminnasta, olkanivelten liikkeestä ja lavan hallinnasta. Valmennuksen aikana opit nostamaan raskaitakin kuulia ja toisaalta hyödyntämään kevyitä, jolloin saat aina sopivan haastavan harjoituksen aikaiseksi vaikka yhdellä kuulalla.  

Taito on ymmärrystä ja kykyä toteuttaa perusasioita.

Tämä pätee myös kahvakuulilla harjoittelussa ja taidot(tekniikat) tuleekin olla aina ensimmäinen asia, josta lähdetään liikkeelle. Taidot ja tavat ovat asioita, joita on alussa tehtävä riittävästi ja riittävän usein kehittyäkseen. Kun tekemisestä tulee rutiini, siitä tulee hyvin luonnollinen osa sinua. Tästä syystä me uskomme tässäkin valmennuksessa taitojen hyvään hallintaan ja tapojen kantavaan voimaan.
 

Kahvakuulilla harjoittelu on monella tapaa monipuolista. Kuula toimii työkaluna tilanteessa kuin tilanteessa ja kahvakuulilla tehtäviä harjoitteita on paljon enemmän kuin vain etuheilautus. Tässä valmennuksessa tulet oppimaan kaikkein toimivimmat (kahvakuula)liikkeet ja samalla opit rakentamaan arkeesi pieniä mikrotapoja, joiden avulla lisäät päivittäisen liikkeen määrää moninkertaisesti.

Lisäksi saat käyttöösi Joustavuutta arkeen -valmennuksen, jossa tehdään lyhyitä 15 minuutin pituisia päivittäisiä harjoituksia Movement Stickillä.

Movement Stickin etu kahvakuulaan on se, että se painaa alle 4kg ja Stickin saa purettua osiin, jolloin se on helppo ottaa mukaan sinnekin, mihin kuulia ei viitsi kantaa. 

Video Poster Image

Haluatko hyvin liikkuvan kehon, joka toimii kuten sen on tarkoitettu toimivan?


Terveys vaatii liikkuvuutta ja toimintakykyä. Hyvä liikkuvuus rakentuu koordinaatiosta, notkeudesta, voimasta, nopeudesta, ketteryydestä ja kestävyydestä. Ilman kaikkia näitä liikkuminen ei olisi mahdollista. Ne sulautuvat yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa keho kykenee hyödyntämään näitä motorisia kykyjä tilanteen vaatimalla tavalla. Sinun omat tarpeet ja tavoitteet määrittävät sen, miten paljon mitäkin tarvitset. 
 
Kaikkea liikkumista tukee hyvä peruskunto ja kahvakuulaharjoittelu mahdollista kaiken tämän. 
 
Monipuolisuus ei vaadi monimutkaisia ohjelmia, vaan on toteutettavissa hämmästyttävän yksinkertaisesti. Tämä ei myöskään vaadi kalliita laitteita ja lähes poikkeuksetta parhaat tulokset saadaankin yksinkertaisilla harjoitteluvälineillä, kuten kahvakuulilla ja Movement Stickillä.
 
Kahvakuularingissä ja Joustavuutta arkeen -valmennuksissa liikkeet ovat nopeasti omaksuttavia, vastus helposti säädettävissä ja korvaavia vaihtoehtoja löytyy aina silloin mikäli keho ei juuri nyt pysty kaikkea toteuttamaan.

Mikä on luonnollista liikkumista ja onko luonnotonta liikkumista edes olemassa? 

Biologian kannalta kaikki liike joka on mahdollista, on myös luonnollista. Ympäristömme ja vallitsevan kulttuurimme kannalta tilanne on kuitenkin hyvin eri ja joskus jopa kyykyssä istuminen saattaa herättää kanssaihmisissä kummastusta.

Puhumattakaan jonkin kahvallisen kuulan heiluttelu, tai pallollisen kepin pyörittely.

Paljon on vuosien aikana asenteet muuttuneet parempaan suuntaan ja kaiken uuden muuttuminen itsestäänselvyydeksi isolla massalle vie aikaa. Kahvakuulat ovat jo onneksi arkipäivää, mutta sen "salonkikelpoisuus" vei aikaa toistakymmentä vuotta.

Movement Stick on vielä tuntematon isolle massalle, mutta aivan kuten kahvakuula, se tulee muuttamaan käsityksiä siitä mitä monipuolinen liike tarkoittaa!

Aletaan palauttaa takaisin kehon kaipaamaa monipuolista liikettä miettimättä onko se "oikea tapa". Jos se tuntuu hyvälle, tuloksia tulee ja harjoittelu vie mukanaan, silloin se on sinulle juuri oikea tapa! 

Tieto ilman kokemusta on vain filosofiaa. Tämän valmennuksen avulla opit yhdistämään teoreettisen tiedon taidoksi, jota pystyt soveltamaan elämän eri osa-alueilla. 

ONKO SINULLA JO KAHVAKUULA?OSTA KAHVAKUULAT SUORAAN SUOMEN LUOTETTAVIMMALTA VÄLINETOIMITTAJALTA!

Osta laadukkaat kotiharjoitteluvälineet suoraan valmistajalta klikkaamalla tästä!

Valmennus alkaa heti kun haluat ja harjoittelun rytmin määräät sinä itse. Voit edetä kaikessa rauhassa omaan tahtiisi. Materiaalit pysyvät käytössäsi valmennuksen päätyttyäkin! 

Tämän verkkokurssin aikana tulet oppimaan tärkeimmät kahvakuulilla harjoittelun perusliikkeet, joiden avulla saat kehon toimimaan taloudellisesti ja tehokkaasti.

Kurssilla opittavat asiat luovat pohjan kaikelle liikkumiselle. Huomaat nopeasti miten hyvin yksinkertaiset harjoitteet avaavat ja vahvistavat lihaksistoa, voitelevat niveliä, sekä parantavat suorituskykyä, kun lihakset kykenevät toimimaan entistä paremmin.  

Samalla kehität ymmärrystä eri asennoista ja kykysi liikuttaa kehoa haluamallasi tavalla kehittyy liikekielesi monipuolistuessa.

Joustavuutta arkeen -valmennuksen sisältö on nopeasti omaksuttavaa. Painat vain videon pyörimään ja seuraat perässä. 

Jos haluat olla parempi liikkuja, luo paremmat tavat liikkumiseen. Tee aloittamisesta maailman helpoin asia.

Kahvakuularinki ja Joustavuutta arkeen -valmennukset ovat sinua varten!

Tule mukaan tästä!

Ohjelmien materiaalit jää sinulle ikuisiksi ajoiksi!

Pääset maksamaan painamalla alla olevaa linkkiä. Voit maksaa maksukortilla tai verkkkopankissa. Meillä käy myös Edenredin, Epassin ja Smartumin liikuntaedut. Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, tai kaipaat lisäneuvoja, ota yhteyttä jukka@compactfit.com. Saat tunnukset parissa päivässä.

Haluan mukaan!

Miten hyödyt valmennuksesta?

 

 • Saat käyttöösi toimivat työkalut, joiden avulla kehität voimaa ja  liikkuvuutta lantiossa, sekä alaraajoissa. 
 • Saat parhaat ja yksinkertaiset opit selkärangan toimintakyvyn ja olkanivelten liikkuvuuden, sekä lavanhallinnan kehittämiseen.
 • Saat kymmeniä uusia liikkeitä, joiden avulla lisäät  liikettä helposti ja ilman rääkkiä. 
 • Opit oikeat perusliikemallit ja nostotekniikat, jotka auttavat suorituskyvyn kehittämisessä.
 • Saat käyttöösi valmiiksi suunnitellut harjoitusohjelmat ja liikeprogressiot joita noudattaa ja jotka tarjoavat valmennuksen loppua kohden myös haastavampia harjoituksia niitä kaipaaville.
 • Valmennuksen avulla rakennat vahvan pohjan kaikelle muulle harjoittelulle – oli sitten kyseessä kestävyyslaji, voimaharjoittelu tai jokin joukkue-, tai muu urheilulaji.
 • Tulet yksinkertaisesti saamaan paremmin toimivan vartalon ja terveemmän tulevaisuuden!
 •  

Kokeile, liiku ja leikittele niin paljon kuin mahdollista. Harjoittele tarvittava määrä. Treenaa mahdollisimman vähän. Tässä on salainen reseptimme terveeseen elämään!

Jos emme täytä tai ylitä odotuksiasi ensimmäisen 14 päivän aikana, maksamme tilauksesi 100 % takaisin! Liity nyt mukaan täysin riskittömästi!

Maailma muuttuu mutta keho ja mieli vaativat edelleen samoja rakennusaineita, jotka ovat pitäneet ihmiset terveinä vuosituhansia!

 

Millaista tarinaa haluat kehosi kertovan  liikkumishistoriastasi? Jos teet jotain kerran viikossa, tai harvemmin, miten siitä voisi tulla luonnollinen osa sinua? On totta, että yksi on parempi kuin nolla, mutta tämän valmennuksen opeilla huomaat pystyväsi tekemään paljon enemmän. Todennäköisesti useasti viikossa, tai joskus jopa päivässä. 

Varsinaiset harjoitukset ovat kestoltaan lyhyitä, jopa alle 30 minuutin harjoituksia, joita voi halutessaan kasvattaa jolloin kasvaa myös kokonaiskuormitus. Pienestä liikkeelle ja järkevin annoksin haastavuutta  lisäten.  

Tulet nopeasti huomaamaan miten pienet yksityiskohdat tekniikoissa saavat nostamisen tuntumaan paljon luonnollisemmalta. Oli sitten kyse ajattelutavasta, tavoista, tai nostotekniikoista, pienillä muutoksilla tässä hetkessä on ilmiömäinen kyky luoda isoja muutoksia tulevassa!

Jos tunnistat itsesi yhdestäkin alla olevasta kohdasta, tämä valmennus saattaa olla juuri sinua varten

 • Haluat voida kehossasi paremmin ja tuntea itsesi energisemmäksi
 • Haluat pienentää loukkaantumisriskiäsi arjessa ja liikunnassa
 • Haluat laajentaa liikeratojasi ja kykyäsi liikkua monipuolisemmin
 • Haluat pystyä tuottamaan voimaa ja saada lisää liikkuvuutta 
 • Haluat oppia harjoittelun ohessa uusia taitoja ja saada ideoita kahvakuulilla harjoitteluun
 • Haluat vahvistaa lihaksiasi, niveliäsi ja muita tuki- ja liikuntaelimiä
 • Haluat harjoitella kotona

Tämän valmennuksen tavoite ei ole opettaa kaikkea mahdollista kahvakuulilla harjoittelusta. Valmennuksen tärkein tehtävä on tarjota selkeä kokonaisuus, jotta jokainen siihen osallistuva voisi toteuttaa harjoittelun riippumatta lähtötilanteestaan - halutessaan kotioloissa. 

Kahvakuulatekniikoiden hyvä hallinta ei vie vuosia, joten jo muutamassa viikossa harjoittelussa voidaan edetä kohti omia tavoitteita turvallisesti. Voi rehellisesti sanoa että "valmennus sopii kaikille", sillä kokeneet nostajat voivat lähteä liikkeelle suoraan siltä tasolta jossa jo olevat! 

Olitpa sitten kokeneempi liikkuja tai vasta aloittamassa liikkuvampaa elämää, hyppää mukaamme nyt!

Olemme varmoja siitä, että tulet pitämään valmennuksesta – annamme sinulle 100 % takuun! Jos valmennus ei vastaa odotuksiasi, voit perua kaupan ilman tarkempia perusteluja.

 
Video Poster Image

Mitä valmennus EI ole:

 • Katteettomia lupauksia ilman konkreettisia työkaluja
 • Yksipuolista junttausta, jossa tavoitteena on maksimaalinen uupuminen
 • Perinteinen kehonrakennusvalmennus, jossa pyritään ainoastaan kasvattamaan lihasta
 • Venyttelyvalmennus
 • Ravintovalmennus
 • Kehonpainoharjoitteluvalmennus, jossa tehdään pelkästään omalla kehonpainolla
 • Kahvakuulaurheiluun panostava valmennus(tempaus ja työntö opetetaan extra-materiaaleissa, joita voi halutessaan lisätä harjoitteluun)
 

Voit edetä rauhassa omaan tahtiisi ja materiaalit pysyvät käytössäsi valmennuksen päätyttyäkin.

Valmentajasi Jukka Rajala

 

Jukka Rajala on yksi Suomen tunnetuimpia ja arvostetuimpia valmentajia kehonpainoharjoittelun saralla. Jukka on myös ensimmäisiä valmentajia Suomessa, joka otti kahvakuulat systemaattisesti käyttöön valmennuksessaan ja hän myös kilpaillut Kahvakuulaurheilussa, jossa voitti Suomenmestaruuden ja amatöörien maailmanmestaruuden. Kokemusta kahvakuulilla harjoittelusta on yli 10 vuoden ajalta ja nykypäivänä hän kouluttaa liikunta-alan ammattilaisia kahvakuulakoulutuksessaan. 

Hän on valmentanut tuhansia ihmisiä ympäri Suomea ja Eurooppaa kehonpainoharjoittelun ja luonnollisen liikkumisen saloihin. Rajala on kirjoittanut kolme kirjaa omalla kehonpainolla tehtävästä harjoittelusta. Kehonpainoharjoittelu – Movement on Suomen myydyimpiä liikunta-aiheisia kirjoja ja lisäksi häneltä ilmestyi vuonna 2017 Käsilläseisontakirja, joka pyhitettiin käsilläseisonnan jalolle taidolle. Uusi Taitoa ja voimaa kehonpainoharjoittelulla -kirja julkaistiin keväällä 2019.

Jukka Rajala on  Movement Stickin kehittäjä ja Jukalla on myös oma Movement Coach -koulutusohjelma, jossa pääsee opiskelemaan syventävämmin liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu sen kaikissa muodoissa. Jukan tarjonnosta löytyy myös Suomen ensimmäinen Kahvakuulaohjaajakoulutus. 

Lisäksi Jukan oppiin on mahdollista päästä hänen omalla salillaan Movement Centerissä Jalasjärvellä, joissa jo sadat oppilaat "vauvasta vaariin" ovat päässeet kokemaan, kuinka perusteiden hyvä hallinta ja omalla tasolla tehty monipuolinen liike voivat muuttaa käsityksen omista liikkumiskyvyistä! 

"Olen poiminut tähän valmennukseen sinulle ne kaikki tärkeimmät asiat ja harjoitteet, joita tarvitset terveen fysiikan kehittämiseen. Tasosta ja tavoitteista riippumatta, toimivampi keho tulisi olla meidän jokaisen prioriteeteista se tärkein!"

-Jukka Rajala

Jos emme täytä tai ylitä odotuksiasi ensimmäisen 14 päivän aikana, maksamme tilauksesi 100 % takaisin! Liity nyt mukaan täysin riskittömästi!

Kahvakuularinki -verkkovalmennus mahdollistaa oikeasti nousujohteisen harjoittelun, toteutit sen sitten kotona, reissussa, tai kuntosalilla! 

Oikeista asioista motivoituminen, tahdonvoima, tavat ja oikeanlainen ympäristö ovat neljä oleellista tekijää, jotka saavat meidät tekemään niitä asioita, joita haluamme tehdä. Jos haluat varmistaa menestyksen, pidä huolta että aloittaminen on maailman helpoin asia!

Jos ympäristösi ei tue tavoitteita, niiden saavuttaminen on hyvin haastavaa. Tämän vuoksi on äärimmäisen tärkeää miettiä jo etukäteen missä ja milloin harjoitukset toteuttaa. Kahvakuularinki-verkkovalmennus opettaa sinulle mitä tulee tehdä ja miten ne tehdään. Toivon mukaan pystymme myös avartamaan sitä, miksi tämä on tärkeä asia! 

Miettiessäsi parempia toimintamalleja ja tapoja omien arvojen kautta, on hyvä pitää mielessä että aikomus ilman toteutusta vaurioittaa itseluottamusta. Tekemisen laadulla ei ole alussa niin suurta merkitystä kuin voisimme kuvitella ja paljon tärkeämpää onkin alkaa vain tehdä. Laatu,tarkkuus ja tehokkuus seuraavat määrätietoista tekemistä. Tärkeintä on aloittaa NYT eikä sitten joskus! 


Tutkimusten mukaan tavan rakentuminen vie keskimäärin 66 päivää

Suuret tavoitteet toimivat aika-ajoin niillä, joilla on vahva tahdonvoima ja motivaatio kohdallaan ensiaskelta tehdessään. Suurten tavoitteiden kanssa astuu kuitenkin joskus sudenkuoppaan, jossa väsyttää itsensä helposti.

Meillä ihmisillä on yleisesti taipumus luottaa liikaakin itsekontrolliimme. Se, missä tavat ovat usein selkeä ja konkreettinen asia, motivaatio ja tahdonvoima ovat puolestaan tuntemuksia, jotka tekevät niistä paljon epäluotettavampia, vaikka tärkeä osa ihmisyyttä ovatkin.

Alkuvaiheessa tarvitsemme kaiken mahdollisen avun, minkä vuoksi ensiaskeleet onkin hyvä rakentaa tarkoituksella mahdollisimman pieniksi, jotta niiden energiankulutus olisi minimaalinen. Tavat ovat kaikkein taloudellisin energiamuoto – ne eivät vaadi juuri lainkaan päätöksien tekemistä. Kun alat muodostaa pieniä tapoja, jotka ohjaavat sinua juuri sopivasti pois mukavuusalueeltasi ja lähes ilman tietoista päättämistä, et tule koskaan läkähtymään tyystin ja toiminta-alue kasvaa luonnollisesti kohti horisontissa heijastuvaa määränpäätä.

Tavat ovat pelastusrengas siinä vaiheessa, kun motivaatio ja tahdonvoima on kulutettu loppuun.Tässä valmennuksessa opit pieniä asioita, joita tekemällä päivittäin saat suuria muutoksia aikaan. Niistä tulee osa omia tapojasi, jolloin huomaat varsinaisten harjoitustenkin olevan paljon helpompia toteuttaa. Tämä vähentää myös päättämisen vaikeutta.

Tee tai älä tee – kunhan et jää roikkumaan näiden väliin ja melkein tee. Tartu keppiin, tai kahvaan ja käy töihin! 

Mitä tekisit, jos kehossasi ei olisi elämää ja harrastamista häiritseviä rajoitteita?

Toimintakyky kertoo paljon meidän päivittäisistä päätöksistämme. Mikäli toimintakykyä on laiminlyöty tai harjoiteltu mahdollisesti hieman liikaa, se näkyy kehossa. Kun se näkyy kehossa, se näkyy myös tunteissa ja ajatuksissa. Tämän vuoksi toimintakyky ei ole ”vain” voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa, sillä terveys luo tyytyväisyyttä ja toimintakykyinen keho on terveyden rakennusaine. 

Voimakas keho antaa tukea ja turvaa, liikkuva keho mahdollistaa sen, ettei joudu lopettamaan leikkiä aina kesken kun paikat eivät kestäneet rasitusta. Kaikkea tätä säätelevät rakkaat aivomme, joten hieman kärjistäen todettuna, kaikessa liikkumisessa ja yksittäisissä toimintakyvyn osa-alueissa on itseasiassa kyse aivojen harjoittamisesta ja taidoista. 

Taito kohdistaa huomio (keskittyminen) tärkeisiin asioihin on suorassa suhteessa kykyysi hallita kehosi. Liikkumiskyky on taito hallita liikettä ja kykyä reagoida joskus yllättäviinkin tilanteisiin!

Haluan pelkän Kahvakuularinki-valmennuksen

Mitä valmennus pitää sisällään?

 • Mikäli hankit TUPLAKURSSIN, saat Kahvakuularinki- ja Joustavuutta arkeen -valmennukset, sekä Movement Stickin!
 • Videoiden ja viikkokirjeiden avulla lisäämme tietotasoa ja yhdistämme sitä sinun omaan harjoitteluusi. 
 • Selkeät harjoitusohjelmat on suunniteltu siten, että alussa hiotaan tekniikat kuntoon ja kehitetään peruskuntoa. Harjoittelu etenee tekniikoiden kehittyessä voimakestävyyttä ja perusvoimaa kehittäviin harjoituksiin, jonka rinnalla myös liikkuvuudesta ja palautumisesta huolehditaan! Viimeiset viikot panostetaan perusvoiman ja pienissä määrin myös maksimivoiman kehittämiseen. Luonnollisesti jokainen omalla tasollaan ja samalla tehdään pieni määrä erilaisia hapotussettejä, joiden tehtävä on tarjota hetkittäinen kuormituspiikki. 
 • Toimintakyvyn kehittämisessä liikkuvuus ja voima ovat erittäin tärkeitä ja monipuolisia liikkeitä hyödyntämällä nämä tulevat usein automaattisesti mukaan. Valmennuksessa hyödynnetään tärkeimpiä perusliikemalleja, joiden tukena on muutamia eristäviä liikkeitä joilla toiminnallinen tasapaino on mahdollista ylläpitää, jolloin rasitusvammoilta säästytään.  
 • Valmiit lämmittelyharjoitukset ja ideoita monipuolisen liikkeen lisäämiseen omassa arjessa 
 • 50€ alennus Kahvakuulaohjaajakoulutukseen ja hyvät edut www.compactfit.com -verkkokauppaan
 • Mahdollisuus lainata kuulat käyttöösi kuukausiveloituksella. 
Video Poster Image

Jos emme täytä tai ylitä odotuksiasi ensimmäisen 14 päivän aikana, maksamme tilauksesi 100 % takaisin! Liity nyt mukaan täysin riskittömästi!

 

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, laita minulle viestiä osoitteeseen

[email protected]