Kehonpaino -verkkovalmennus

SUPERSUOSITTU  VERKKOVALMENNUS NYT PÄIVITETYIN SISÄLLÖIN- ALOITA VALMENNUS KUN SINULLE SOPII JA ETENE ITSELLE SOPIVAAN TAHTIIN! 

 Kehonpainoharjoittelun Vahvat perusteet -valmennuksessa kehitetään kokonaisvaltaisesti ylävartalon ja alavartalon voimaa. Uudistunut sisältö nyt entistä kattavampi kokonaisuus, sisältäen enemmän jalkaliikkeitä ja uusia liikkuvuusharjoitteita.

ILMOITTAUDU MUKAAN VERKKOKOULUTUKSEEN
 

10 viikon verkkovalmennuksessa opit samalla kun kehität motorisia kykyjä 

 Kaikki valmennuksemme ovat ennenkaikkea työkaluja oppimiseen. Me emme ainoastaan näytä mitä tehdä, vaan opetamme sinulle tarkasti miten harjoitteet tulisi tehdä, jotta ne olisivat turvallisia ja että ne rakentaisivat vahvaa pohjaa, jonka varaan voidaan lähteä rakentamaan isompaa kokonaisuutta. 

Tulet saamaan tärkeimmät opit siihen miten tehdä oikeaoppisia punnerruksia, soutuja ja leuanvetoja. Opit paljon lavan ja keskivartalon hallinnasta, sekä miten liikkua tavalla, jossa koko keho toimii yhtenä systeeminä. 

Vahvat perusteet on Kehonpainolla harjoittelun Aapinen. Nämä harjoitteet opettelemalla, voit olla varma, että perusliikemallit ovat sinulla hyvin hallussa! Tämä luo pohjan kaiken muulle ja pitää huolen, että harjoittelu on turvallista.

Hyvä perusteiden hallinta on paras tapa ennaltaehkäistä loukkaantumisia ja etenkin välttää rasitusperäisiä vammoja, sekä turhaa kipua. 

Kehonpainoharjoittelu -verkkovalmennuksen ensimmäinen osa on nimeltään Vahvat perusteet

Verkkovalmennus on 10 -viikkoinen kokonaisuus, jossa edetään juuri itselleen sopivaan tahtiin. Materiaalit jäävät käyttöösi valmennuksen virallisen osion päätyttyä.  Vahvat perusteet - osassa keskitytään nimen mukaisesti perusteisiin ja niiden rakentamiseen mahdollisimman vahvaksi. Kun pohja on kunnossa, voidaan sen päälle lähteä lisäämään haastetta ja uusia tavoitteita. Myöhemmin julkaistava Kohti taitoja -osa on täydellinen jatkumo Vahvat perusteet -valmennukselle. Suosittelemme Vahvat perusteet -valmennusta kaikille joita kehonpainolla harjoittelu kiinnostaa ja vaikka saisit jo muutaman leuanvedon, on silti parasta aloittaa juuri tästä valmennuksesta. Näin pidät huolta, että siirtyessä opettelemaan haastavampia kehonpainoliikkeitä, kuten etuvaaka ja nojavaaka, sinulla on vahva pohja ja perusteiden hyvä hallinta ei ole se, mistä kehittyminen jäisi kiinni. 

Valmentajasi

Nimeni on Jukka Rajala ja olen tuonut Suomeen mm. ensimmäisen Kehonpainoharjoittelu -koulutuksen, sekä myös tämän valmennuksen kehittäjä. Minut tunnetaan alalla parhaiten juurikin kehonpainolla harjoittelusta. Olen kirjoittanut aiheeseen liittyen yhteensä kolme kirjaa ja järjestin Suomen ensimmäisen Bodyweight Training Coach - ja Movement & Mobility Coach -koulutukset, jotka muodostavat nykyään Movement Coach -koulutusohjelman, jossa koulutan liikunta-,& kuntoutusalan ammattilaisia, sekä tietenkin kaikkia jotka haluavat itsensä vuoksi oppia enemmän kehonpaino-, liikkuvuus- ja taitoharjoittelusta.

Uudistunut  Kehonpainoharjoittelu -valmennus nyt tarjouksessa. Lähde mukaan nyt ja saat valmennuksen 59€ hintaan (ovh 99€)! 

Uudistunut rakenne sisältää kaiken tarpeellisen perusteiden kehittämiseen. Lue alta tarkemmin valmennuksen sisällöstä.  

Mikäli haluaisit maksaa liiikuntaseteleillä (ePassi, Smartum, laitathan sähköpostia [email protected] 

Haluan hyödyntää tarjoushinnan 59€

Katso Monipuolinen Liikkuvuusharjoittelu -webinaari 

Lähde liikkeelle lataamalla täältä Monipuolinen Liikkuvuusharjoittelu -webinaari, jossa kerron muun muassa mitä liikkuvuus on, mitä notkeus on ja miksi liikkuvuus on muutakin kuin notkeutta. 

90 -minuuttinen webinaari sisältää myös luentomateriaalit, jotka voit halutessasi ladata koneellesi. 

 

 Kehonpainoharjoittelu -valmennuksen hyötyjä

 
 • Opit kehonpainoharjoittelun perusteet (kaikki oleelliset perusliikemallit) 

 • kehität voimaa työntävissä liikkeissä (mm. etunojapunnerrus)

 • kehität voimaa vetävissä liikkeissä (mm. leuanveto)

 • kehität vahvan keskivartalon, josta löytyy samaan aikaan kykyä liikkua eri asentoihin

 • Opit voimistelruenkailla harjoittelun perusteet 

 • Päivittäiset harjoitteet ja niiden hyödyntäminen arjessa, sekä lämmittelyissä

 • Vahvan pohjan haasteellisia kehonpainoliikkeitä varten

 • Saat käyttöösi mielekkäitä Movement -harjoitteita (liikeyhdistelmiä) 

 • Käsilläseisontapunnerruksen perusteet

 • Uudistettu ohjelmoinnin rakenne ja valmis 10 viikon ohjelma

 • Liikkuvuusharjoitteita 

 

VERKKOMATERIAALIT JÄÄVÄT KÄYTTÖÖSI VALMENNUKSEN  PÄÄTYTTYÄ JA MAHDOLLISET UUDET PÄIVITYKSET TULEVAT KAIKKIEN SAATAVILLE! 

Aloita valmennus vaikka samantien ja etene itsellesi sopivaan tahtiin