TOIMINTAKYKYINEN KEHO

Matkaoppaasi terveempään elämään!

 
Lähde mukaan tarjoushintaan 67€

Haluatko terveen ja toimivan kehon?


Terveys on toimintakykyä ja toimintakykymme vaatii hyvää liikkuvuutta, joka rakentuu omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaan kehitettyjen motoristen kykyjen varaan.
 
Arkielämä vaatii ennenkaikkea voimaa, notkeutta ja koordinaatiota.
 
Ilman näitä kolmea asiaa liikkuminen ei ole mahdollista tavalla, joka olisi mielekästä ja taloudellista.
 
Toki me tarvitsemme lisäksi kestävyyttä, ketteryyttä ja nopeutta. Nämä motoriset kyvyt sulautuvat yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa keho kykenee hyödyntämään niitä optimaalisesti tilanteen vaatimalla tavalla.
 

👇 TESTAA ALLA OLEVIA LIIKKEITÄ 👇

 

Onko sinulla jumeja, tai kipuja, jotka häiritsevät arkea ja harrastuksiasi?

Kun haluat elää kehossa, jossa on mukava olla ja helppo liikkua, oikeanlainen liike on silloin lääke ja huippusuosion saavuttanut Toimintakykyinen Keho tarjoaa juuri tätä!

Toimintakykyinen Keho -verkkovalmennukseen osallistuneilta saamamme palaute on ollut suorastaan mykistävää!

Uskallamme hyvällä omallatunnolla väittää, että muutimme monen ihmisen käsityksen harjoittelusta ja arkiliikkeestä pysyvästi.

Valmennukseen osallistuneiden toimintakyky kehittyi ja olo kehossa oli muutakin kuin jatkuvaa jumia.

Olo, jollaista monet eivät olisi ennen valmennusta osanneet enää edes kuvitella. 

Järjestimme ensimmäisen Toimintakykyinen keho -valmennuksen yli 10 vuotta sitten

Siihen aikaan juuri kukaan ei puhunut, saati opettanut tällaisia matalan kynnyksen arkiliikkeitä. Silloin harjoittelussa haluttiin korostaa pelkkää kovaa tykitystä ja mikäli treeni ei tuntunut missään, se oli huono treeni! 

Jo klassikoksi muodostunut Toimintakykyinen Keho muutti tämän ja sittemmin moni muukin on oivaltanut juuri päivittäisen liikkumisen merkityksen hyvinvoinnissa, terveydessä ja toimintakyvyssä.

Toimintakykyinen keho on asia, joka on koettava itse, joten hyppää mukaan!  

Kuka minä olen? 

nimeni on Jukka Rajala. Tervetuloa sivuilleni! 

Joidenkin tahojen mukaan olen Suomen tunnetuimpia ja arvostetuimpia valmentajia kehonpainoharjoittelun saralla. Olen valmentanut tuhansia ihmisiä ympäri Suomea ja Eurooppaa kehonpainoharjoittelun ja luonnollisen liikkumisen saloihin.

Olen myös kirjoittanut kaksi kirjaa kehonpainolla tehtävästä harjoittelusta. Kehonpainoharjoittelu – Movement on Suomen myydyimpiä liikunta-aiheisia kirjoja ja lisäksi vuonna 2017 kirjoitin Käsilläseisontakirja, joka pyhitettiin käsilläseisonnan jalolle taidolle.

Kolmas, Taitoa ja voimaa kehonpainoharjoittelulla -kirja julkaistiin keväällä 2019! 

Kehitin Suomen ensimmäisen kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun koulutusohjelman. Kokonaisuus sai myöhemmin nimen Movement Coach -koulutuksen, jonka onkin käynyt monet sadat liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaiset.

Oppeihini on mahdollista päästä verkkovalmennusten lisäksi Movement Center Jalasjärvi -salilla, joissa jo sadat oppilaat junnuista senioreihin ovat päässeet kokemaan kuinka perusteiden hyvä hallinta ja omalla tasolla tehty monipuolinen liike voivat muuttaa käsityksen omista liikkumiskyvyistä! 

Olen myös Movement Stick -harjoittelun kehittäjä. Uusi harjoitteluinnovaatio on myynnissä Suomen lisäksi ympäri Euroopan ja Yhdysvalloissa. 

"Aikomus ilman toteutusta vaurioittaa itseluottamustamme. On parempi vaatia itseltään sellaisia asioita, jotka tulee varmuudella tehtyä. Toimintakykyinen Keho on verkkovalmennus, joka tulee todennäköisesti muuttamaan käsityksesi treenaamisesta pysyvästi."

Lisäetuna extra-materiaalia Joustavuutta Arkeen -valmennuksesta ja kaikille Toimintakykyinen keho -valmennuksen osallistuville 50% alennus Movement Stick -harjoitteluvälineestä! 

Joustavuutta Arkeen -valmennus on Jukka Rajalan kehittämä valmennus, jossa tehdään joka päivä yksi 15 minuutin harjoitus Movement Stickillä. Ainutlaatuisen harjoitteluvälineen ansiosta saadaan lyhyessäkin ajassa paljon hyötyä irti ja harjoitukset sopivat loistavasti esimerkiksi aamuherättelyyn, työpäivän aikana jumien poistamiseen, tai vaikkapa lämmittelyksi ennen varsinaista harjoitusta. 

Haluan mukaan valmennukseen

Toimintakykyinen keho -valmennuksessa edetään helpoista liikkeistä kohti haastavampia liikeyhdistelmiä. Alla karkea tiivistys 10 viikon valmennuksesta: 

Viikot 1 & 2:

 • Lähtötason kartoitus
 • Alaraajojen ja lantion alueen liikkeitä
 • Selkärangan liikkeitä
 • Olkapäiden liikkeitä
 • Yleisimmät ongelma-alueet ja täsmäliikkeet 
 

Viikot 3 & 4:

 • Edellisten viikkojen harjoitteiden lisäksi
 • Lavanhallinta työntävissä ja vetävissä liikkeissä
 • Extra-harjoitteita olkapäille ja yläraajoille
 • Extra-harjoite olkapäiden voimantuottoon
 

Viikot 5 & 6:

 • Edellisten viikkojen harjoitteiden lisäksi
 • Tutustuminen liikeyhdistelmiin alaraajoille
 • Uusia liikeyhdistelmiä jalkojen ja käsien varassa 
 

Viikot 7 & 8:

 • Edellisten viikkojen harjoitteiden lisäksi
 • Liikkuvuusharjoitteita ylä- ja alaraajoille
 • Voimaharjoitteita olkapäille ja vetäviin liikkeisiin 

Viikko 9:

 • Edellisten viikkojen lisäksi
 • Uusia liikeyhdistelmiä 

Viikko 10:

 • Kaikkien harjoitteiden yhteenveto
 • Viimeiset liikeyhdistemät, joissa hyödynnetään kaikkea kurssilla opittua!  

MIKSI VALITA "TOIMINTAKYKYINEN KEHO"?

10 viikkoa kestävä Toimintakykyinen Keho -verkkovalmennus rakentuu vaiheittain helposta liikkeestä kohti haastavampia liikeyhdistelmiä.

Perusliikemallien hyvä hallinta on kuitenkin kaikki kaikessa.

Sinun ei tarvitse olla äärimmäisen vahva tai notkea ollaksesi parempi liikkuja. Sinä ET myöskään tarvitse hienoja kuntosalilaitteita harjoitteluusi.

Missään tapauksessa sinun EI tarvitse tehdä uuvuttavia rääkkitreenejä ollaksesi hyvässä kunnossa. Tämän valmennuksen avulla opit oikeat harjoitukset ja luot tapoja, joilla saavutat pysyviä tuloksia. Kehosi pysyy riittävän vahvana, liikkuvana ja energisenä – luonnollisesti!

Verkkovalmennuksen oppien avulla kehität toimintakykyäsi siten, että kehosi olisi mahdollisimman hyvässä tasapainossa voiman, notkeuden ja koordinaation suhteen

Valmennuksen oppien avulla opit muun muassa kyykkäämään oikein ja miten ylipäätään olla syvässä kyykyssä, sekä liikkua alaraajojen varassa tavalla joka olisi turvallista, taloudellista ja tehokasta.

Opit myös tärkeimmät seikat keskivartalon toiminnasta, olkanivelten liikkeestä ja lavan hallinnasta niiden kaikissa liikesuunnissa.

Valmennuksen aikana sinulle opetetaan miten roikkua, olla neljän raajan varassa, liikkua lattialla ja paljon muuta.

 

Taito on ymmärrystä ja kykyä toteuttaa perusasioita

Taidot ja tavat ovat itse asiassa hyvin paljon toistensa kaltaisia. Molemmat ovat asioita, joita on alussa tehtävä paljon kehittyäkseen paremmiksi.

Kun tekemisestä tulee rutiini, siitä tulee hyvin luonnollinen osa sinua. Tästä syystä me uskomme tapojen kantavaan voimaan.

Todistetusti toimivien harjoitteiden lisäksi tulet tässä valmennuksessa oppimaan pieniä mikrotapoja, joiden avulla lisäät liikkeen määrää arjessa moninkertaisesti.

ALLA OLEVALLA VIDEOLLA KERRON LISÄÄ AIHEESTA:

 

Mikä on luonnollista liikkumista ja onko luonnotonta liikkumista edes olemassa? 

Biologian kannalta kaikki liike joka on mahdollista ilman kudos-, tai nivelvaurioita, on luonnollista. Ympäristömme ja vallitsevan kulttuurimme kannalta tilanne on kuitenkin hyvin eri ja joskus jopa kyykyssä istuminen saattaa herättää kanssaihmisissä kummastusta.

Meidän neuvo on, ettei anneta näiden rajoitteiden rajoittaa meitä enää yhtään enempää ja aletaan tuoda kehoomme takaisin sen kaipaamaa monipuolista liikettä.

Perusliikemallien hyvä hallinta on parasta mitä voit tehdä oman fyysisen kyvykkyyden eteen. Tämä on tärkeää kaikenikäisillä, mutta sen rooli korostuu kun ikää tulee lisää. 

Se mitä keho tarvitsee parikymppisenä on hieman eri mitä 30-vuotiaan tarpeet ovat. Joka vuosikymmen alamme menettää fyysisiä ominaisuuksia, mutta oikeanlaisella harjoittelulla pystymme hidastamaan prosessia merkittävästi. 

Millainen tulevaisuus sinua odottaa? 

ASTU KANSSAMME YLPEÄNÄ ULOS LIIKKUMATTOMUUDEN ORAVANPYÖRÄSTÄ!

Valmennus alkaa heti kun haluat ja harjoittelun rytmin määräät sinä itse. Voit edetä kaikessa rauhassa omaan tahtiisi. Materiaalit pysyvät käytössäsi valmennuksen päätyttyäkin! 

Tämän verkkokurssin aikana tulet oppimaan tärkeimmiksi kokemamme perusliikkeet, joissa kehon tulisi kyetä toimia taloudellisesti ja tehokkaasti.

Voimme perustellusti sanoa kurssilla opittavien asioiden luovan pohjan kaikelle liikkumiselle. Tulet nopeasti huomaamaan miten hyvin yksinkertaiset harjoitteet avaavat kehoa, voitelevat niveliä ja lihaksia, sekä parantavat suorituskykyä, kun lihakset kykenevät tuottamaan tehoa entistä paremmin.  

Liikkeiden avulla kehität ymmärrystä eri asennoista ja siten myös kykysi liikuttaa kehoa haluamallasi tavalla kehittyy samalla kun liikekielesi monipuolistuu.

Jos haluat liikkua paremmin omassa arjessa ja harrastuksissa, tämä valmennus on sinua varten!

Lähde mukaan NYT!

Ohjelman materiaali jää sinulle ikuisiksi ajoiksi!

Kyllä, haluan mukaan!

Miten hyödyt valmennuksesta?

 • Annamme sinulle toimivat työkalut, kuinka kehittää liikkuvuutta lantiossa, sekä alaraajoissa
 • Saat parhaat ja yksinkertaiset opit selkärangan toimintakyvyn ja olkanivelten liikkuvuuden, sekä lavanhallinnan kehittämiseen
 • Saat kymmeniä uusia liikkeitä, joista rakentaa itsellesi sopivia mikroharjoituksia, joiden avulla lisäät jokaiseen päivään moninkertaisen määrän liikettä helposti ja ilman rääkkiä 
 • Opit oikeat perusliikemallit, jotka auttavat suorituskyvyn kehittämisessä
 • Tarjoamme valmiit liikeprogressiot joita noudattaa ja jotka tarjoavat valmennuksen loppua kohden myös haastavampia kehonpainoharjoitteita niitä kaipaaville
 • Saat vahvan pohjan kaikelle muulle harjoittelulle – oli sitten kyseessä kestävyyslaji, voimaharjoittelu tai jokin joukkue-, tai muu urheilulaji
 • Tulet yksinkertaisesti saamaan paremmin toimivan vartalon ja terveemmän tulevaisuuden 

 

Liiku ja leiki paljon. Harjoittele tarvittava määrä. Treenaa mahdollisimman vähän. Tässä on salainen reseptimme terveeseen elämään!

+ lisäksi saat paljon lisämateriaalia uudesta Joustavuutta Arkeen -valmennuksesta, jossa tehdään päivittäin yksi 15 minuutin harjoitus Movement Stickillä. 

Meidän on herättävä tähän päivään viimeistään nyt!

Kehosi kertoo tarinaa liikkumishistoriastasi ja se tarina on tosi. Jos teet jotain kerran viikossa muutamien minuuttien ajan, miten siitä voisi tulla luonnollista kehollesi? On totta, että yksi on parempi kuin nolla, mutta valmennuksen opeilla huomaat pystyväsi tekemään asioita itse asiassa useasti päivässä. Kerran viikossa räkä poskella on toki parempi kuin ei mitään, mutta kerran päivässä on monin verroin parempi ja kolme kertaa päivässä tuhat kertaa parempi. Ja nyt kyse ei ole harjoittelusta, vaan kevyestä päivittäisestä liikkeestä. Valmennuksen avulla huomaat miten jo muutaman minuutin kehon liikuttelu voi vaikuttaa olotilaan useita tunteja. 

Tulet nopeasti huomaamaan miten mitättömän tuntuinen asia voi pitkässä juoksussa saada aikaan ison muutoksen!

Jos tunnistat itsesi yhdestäkin alla olevasta kohdasta, tämä valmennus saattaa olla juuri sinua varten:

 • Haluat voida kehossasi paremmin ja tuntea itsesi energisemmäksi
 • Haluat pienentää loukkaantumisriskiäsi palloilulajeissa tai muussa liikunnassa
 • Haluat laajentaa liikeratojasi ja kykyäsi liikkua monipuolisemmin
 • Haluat pystyä tuottamaan voimaa myös ääriasennoissa
 • Haluat oppia harjoittelun ohella myös uusia taitoja
 • Haluat vahvistaa lihaksiasi, niveliäsi ja tuki- ja liikuntaelimiä
Mitä valmennus EI ole:
 • Katteettomia lupauksia ilman konkreettisia työkaluja
 • Yksipuolista junttausta, jossa tavoitteena on maksimaalinen uupuminen
 • Perinteinen kehonrakennusvalmennus, jossa pyritään ainoastaan kasvattamaan lihasta
 • Venyttelyvalmennus, jossa tehdään pitkiä (yli 30 sek.) venyttelyharjoituksia
 • Ravintovalmennus
 

 "Meillä kaikilla on fyysisiä rajoitteita, mutta todelliset esteet ovat emotionaalisia. Rikkomalla pinttyneitä uskomuksia itsestämme, kykenemme kehittämään liikkumiskykyämme käsittämättömällä tavalla. Samalla rikkomatta kehoa!" - Jukka Rajala

Jos emme täytä tai ylitä odotuksiasi ensimmäisen 14 päivän aikana, maksamme tilauksesi 100 % takaisin! Liity nyt mukaan täysin riskittömästi!
 
Väitämme, että tämä valmennus on niitä harvoja, josta voi rehellisesti sanoa että "valmennus sopii kaikille". 
Olitpa sitten kokeneempi liikkuja tai vasta aloittamassa liikkuvampaa elämää, hyppää mukaamme nyt! 
Olemme varmoja siitä, että tulet pitämään valmennuksesta – annamme sinulle 100 % takuun! Jos valmennus ei vastaa odotuksiasi, voit perua kaupan ilman perusteluja.

Oleelliset ensin

Tähän valmennukseen olen poiminut sinulle ne kaikki tärkeimmät asiat, joita tarvitset toimintakykyisen ja vahvan fyysisen pohjan kehittämiseen. Tasosta ja tavoitteista riippumatta, toimintakykyinen keho tulisi olla meidän jokaisen prioriteetti numero 1!

Toimintakykyinen Keho -verkkovalmennus luo sinulle parempia tapoja

Oikeista asioista motivoituminen, tahdonvoima, tavat ja oikeanlainen ympäristö ovat neljä oleellista tekijää, jotka saavat meidät tekemään niitä asioita, joita haluamme tehdä.

Tekemisen laadulla ei ole alussa niin suurta merkitystä kuin voisimme kuvitella ja paljon tärkeämpää onkin alkaa vain tehdä, pyrkien olemaan kiinnostunut siitä miten keho toimii, tai ei toimi.

Laatu,tarkkuus ja tehokkuus seuraavat päivittäistä tekemistä.

Tärkeintä on aloittaa NYT eikä sitten joskus!


Uuden tavan omaksuminen vie keskimäärin 10 viikkoa

Suuria tavoitteita saa olla, kunhan niiden rinnalla on toimiva prosessi. Oikein rakennettu prosessi pitää huolen, ettei suuret tavoitteet vedä mukanaan sudenkuoppaan, jossa väsyttää itsensä loppuun.

Meillä ihmisillä on yleisesti taipumus luottaa liikaakin itsekontrolliimme.

Se, missä tavat ovat usein selkeä ja konkreettinen asia, motivaatio ja tahdonvoima ovat puolestaan tuntemuksia, jotka tekevät niistä paljon epäluotettavampia , joskin äärimmäisen tärkeitä siitäkin huolimatta.

Alkuvaiheessa tarvitsemme kaiken mahdollisen avun, minkä vuoksi ensiaskeleet onkin hyvä rakentaa tarkoituksella mahdollisimman pieniksi, jotta niiden energiankulutus olisi minimaalinen.

Tavat ovat kaikkein taloudellisin energiamuoto – ne eivät vaadi juuri lainkaan päätöksien tekemistä.

Kun alat muodostaa pieniä tapoja, jotka ohjaavat sinua juuri sopivasti pois mukavuusalueeltasi ja lähes ilman tietoista päättämistä, et tule koskaan läkähtymään tyystin ja toiminta-alue kasvaa luonnollisesti kohti horisontissa heijastuvaa määränpäätä.

 

Tavat ovat pelastusrengas siinä vaiheessa, kun motivaatio ja tahdonvoima on kulutettu loppuun!

Tässä valmennuksessa opit pieniä asioita, joita tekemällä päivittäin saat suuria muutoksia aikaan. Niistä tulee osa omia tapoja ja jopa osa identiteettiäsi. Silloin sinun ei tarvitse enää murehtia sitä, saatko varsinaiset harjoitukset tehtyä silloinkin kun raskaan päivän päätteeksi olisi helpointa vain kaatua sohvalle.

Tee tai älä tee – kunhan et jää roikkumaan näiden väliin ja melkein tee.

 

 Lisätiedot:

Tule mukaan Toimintakykyinen keho -valmennukseen!

Pääset maksamaan painamalla alla olevaa linkkiä. Voit maksaa maksukortilla tai verkkkopankissa. Meillä käy myös Edenredin, Epassin ja Smartumin liikuntaedut. Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, tai kaipaat lisäneuvoja, ota yhteyttä [email protected]. Saat tunnukset parissa päivässä.

Kyllä haluan mukaan tarjoushintaan 67€