Biomekaniikan ABC -koulutus 

UUSI KOULUTUS - ALOITA KOULUTUS LA 1.4. JA ETENE ITSELLE SOPIVAAN TAHTIIN! 

 Biomekaniikan ABC -koulutus on täysin uusi koulutus, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden ihmisen liikkumisen syvällisempään ymmärtämiseen. Koulutuksessa opit perusliikkeiden biomekaniikan tärkeimmät muuttujat käytännönläheisesti.

Live -koulutuspäivä La 1.4. 

Live- koulutus on yksipäiväinen ja siihen voi osallistua halutessaan etänä. Kaikille osallistujille aukeaa kattava liikepankki. Jos haluat mukaan live-koulutukseen, ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä. Live -koulutuspäivä järjestetään Tapiolassa La 1.4. klo 10.30 alkaen. Voit osallistua mukaan paikanpäällä, tai tulla linjoille etänä. Koko koulutuspäivä striimataan livenä ja tallenne tulee kaikkien oppilaiden käyttöön. 

ILMOITTAUDU MUKAAN KOULUTUKSEEN
 

Miksi biomekaniikka on tärkeä asia ymmärtää? 

 Oli kyse sinun omasta, tai valmennettavasi harjoittelusta, mitä paremmin osaamme arvioida tilannetta, sitä paremmin pystymme valitsemaan tilanteeseen sopivimmat harjoitteet ja niiden variaatiot. Liikkumisessa perusliikkeiden hyvä hallinta on kaiken a ja o. 

Biomekaniikka on biologisten järjestelmien tutkimista mekaniikan avulla. Koulutuksen tarkoitus on opettaa yksinkertaisin käytännönesimerkein miten eri kehonosat toimii ja linkittyy keskenään. Koulutuksen ensimmäisellä tasolla keskitytään ennen kaikkea rintakehään ja lantioon, niiden keskinäiseen yhteyteen, sekä ylä- ja alaraajojen toimintaan. 

  

 

Parempi liikkuvuus - toimivampi keho

täsmälääkettä spesifiin tarpeisiin

Luut ja nivelet eivät kykene toimia ilman hyvin toimivaa hermolihasjärjestelmää.  Hyvä liikkuvuus tarkoittaa kärjistäen laadukasta liikettä. Tämä edellyttää yksilön tarpeet ja tavoitteet huomioivaa kokonaisuutta, joka syntyy voiman, notkeuden, koordinaation, ketteryyden, nopeuden ja kestävyyden keskinäisestä tasapainosta.

Laadukas liike vahvistaa kudoksia, luustoa ja auttaa niveliä toimimaan moitteetta. Harjoittelun tulee tukea tätä ja oikein annosteltuna se edistää terveyttä ja kehittää suorituskykyä. 

Harjoitteiden tulee tukea kehon mekaniikkaa, jolloin liike on laadukasta. 

Lähde mukaan ensimmäiseen livenä järjestettävään koulutukseen La 1.4. Voit tulla mukaan myös etänä! 

Biomekaniikan ABC -koulutus starttaa la 1.4. ja koko koulutuspäivä tullaan striimaamaan livenä, joten voit ilmoittautua mukaan ja tulla halutessasi linjoille etänä.

LÄHDE MUKAAN

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA

Katso Monipuolinen Liikkuvuusharjoittelu -webinaari 

Lähde liikkeelle lataamalla täältä Monipuolinen Liikkuvuusharjoittelu -webinaari, jossa kerron muun muassa mitä liikkuvuus on, mitä notkeus on ja miksi liikkuvuus on muutakin kuin notkeutta. 

90 -minuuttinen webinaari sisältää myös luentomateriaalit, jotka voit halutessasi ladata koneellesi. 

 

Uusi koulutus alkaa. Lähde mukaan! 

Verkkokoulutukseen osallistuville jää ikuinen käyttöoikeus materiaaleihin ja lisäksi osallistumisoikeus kaikkiin Movement Coach - kuukausiwebinaareihin! Koulutuksen voi maksaa myös verkkopankkitunnuksilla  tai laskulla. Mikäli haluat maksaa laskulla, laitathan sähköpostia [email protected] 

Ilmoittaudu mukaan!

Biomekaniikan ABC -koulutus on ainutlaatuinen koulutus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin nähty! 

Koulutuksen voi suorittaa verkossa itsellesi sopivaan tahtiin. Verkkokoulutuksen materiaalit aukeavat sinulle välittömästi ja ne jäävät oppilaiden käyttöön koulutuksen päätyttyä. Kaikki tulevat päivitykset päivittyvät automaattisesti, joten jokainen koulutuksen käynyt saa aina reaaliaikaisen sisällön käyttöönsä ja lisäksi oppilaat saavat pääsyoikeuden Movement Coach -kuukausiwebinaareihin. 

Kouluttajasi 

Nimeni on Jukka Rajala. Olen Biomekaniikan ABC -koulutuksen kehittäjä ja toimin koulutuksen pääkouluttajana. Olen toiminut liikunta-alalla yrittäjänä vuodesta 2004 alkaen joista viimeiset reilun 10 vuoden ajan pääsääntöisesti liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisia kouluttaen. 

Minut tunnetaan ehkä parhaiten kehonpainolla harjoittelusta, erityisesti käsinseisonnasta. Olen kirjoittanut molemmista aiheista yhteensä kolme kirjaa ja järjestin Suomen ensimmäisen Bodyweight Training Coach - ja Movement & Mobility Coach -koulutukset. Näistä koulutuksista syntyi "lippulaivakoulutukseni" nimeltä Movement Coach. Biomekaniikan ABC -koulutuksessa pystyn tarjota vihdoin sellaisia asioita, joihin muissa koulutuksissa ei ole samoissa määrin mahdollisuuksia syventyä. 

Mitä koulutus tarjoaa?

Biomekaniikan ABC -koulutus on loistava lisätyökalu, jonka avulla opit ymmärtämään ihmiskehon liikettä paremmin, jolloin saat harjoitteista enemmän hyötyä irti eri tilanteissa.

Oli kyse kehonpainolla tehtävistä harjoitteista, arjen rutiineista, tai vaikkapa painonnostosta, (bio)mekaniikan perusteiden ymmärtäminen luo pohjan kaikelle tekemiselle. Perusteiden avulla on paljon helpompi löytää ratkaisuja yksittäisten liikkeiden toteuttamiseen. Perusliikemallit on helpompi opettaa tavalla, joka johtaa haluttuun lopputulokseen. Hahmottamalla kehon mekaniikkaa paremmin, osaat valita toimivammat harjoitteet, venyttelyasennot ja - tekniikat. Osaat myös tulkita tilannetta paremmin, hahmottaen paremmin milloin kyse on notkeuden kehittämisestä ja milloin puolestaan koordinaatioon, tai voimantuottoon liittyvästä asiasta.    

LÄHDE MUKAAN TARJOUSHINTAAN 199€ (ovh 249€)