Kohti käsinseisontaa tarjoaa kaiken tarvittavan opin vapaan käsinseisonnan oppimiseen!

Valmennus perustuu Käsilläseisontakirjani oppeihin jotka on ennen kaikkea suunniteltua aikuisille

Verkkovalmennus on 10 -viikkoinen kokonaisuus, jossa edetään juuri itselleen sopivaan tahtiin. Materiaalit jäävät käyttöösi valmennuksen virallisen osion päätyttyä. Kohti käsinseisontaa -valmennuksessa keskitytään syvällisesti perusteisiin ja niiden rakentamiseen mahdollisimman vahvaksi. Kun pohja on kunnossa, voidaan sen päälle lähteä lisäämään haastetta ja uusia tavoitteita.

Kun pystyt toteuttamaan perusteet ilman sen suurempaa vaivaa, tiedät olevasi valmis nostamaan tasoa. Siihen löytyy valmennuksesta iso määrä lisäharjoitteita ja myöhemmin julkaistavassa valmennuksen tullaan lisäksi opettelemaan sivuttain liikkumista osana yhden käden käsinseisontaa ja jatkovalmennuksessa opetellaan myös Käsinseisontapunnerruksia, sekä Haarataittopunnerruksia (Press Handstand)

 

Valmentajasi

Nimeni on Jukka Rajala ja olen tuonut Suomeen mm. ensimmäisen Kehonpainoharjoittelu -koulutuksen, sekä myös tämän valmennuksen kehittäjä. Minut tunnetaan alalla parhaiten juurikin kehonpainolla harjoittelusta ja erityisesti käsinseisonnasta. Olen kirjoittanut aiheeseen liittyen yhteensä kolme kirjaa josta yksi on pyhitetty käsinseisonnalle. Järjestin Suomen ensimmäisen Bodyweight Training Coach - ja Movement & Mobility Coach -koulutukset, jotka muodostavat nykyään Movement Coach -koulutusohjelman, jossa koulutan liikunta-,& kuntoutusalan ammattilaisia, sekä tietenkin kaikkia jotka haluavat itsensä vuoksi oppia enemmän kehonpaino-, liikkuvuus- ja taitoharjoittelusta.

Kohti käsinseisontaa -verkkovalmennus

SUOMEN ENSIMMÄINEN KÄSINSEISONNAN VERKKOVALMENNUS TEKEE PALUUN PÄIVITETTYNÄ VERSIONA JA LÖYTYY NYT UUDISTUNEELTA WWW.LIIKKUVUUSHARJOITTELU.FI -SIVUSTOLTAMME, JOSTA LÖYDÄT MYÖS MUUT SUOSITUIMMAT VERKKOVALMENNUKSEMME!  

 Kohti käsinseisontaa -valmennuksessa keskitytään ennenkaikkea kahden käden varassa tehdyn vapaan käsinseinonnan oppimiseen. Valmennus ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja moni alkuvaiheen harjoite tehdään siten, ettei niissä tarvitse olla vielä pää alaspäin ja valtaosa valmennuksen harjoitteista tehdää aina turvallisesti tuettuna. Valmennuksessa opit kolme ydinkohtaa vapaasta käsinseisonnasta:

oikean asennon

taidon hallita tasapainoa

kyvyn ponnistaa käsinseisontaan eri tavoin 

Nämä kolme perustaitoa sulautuvat aikanaan yhdeksi taidoksi, jolloin pystyt ponnistamaan kontrolloidusti käsien varaan, pysäyttämään liikkeen haluamaasi asentoon ja tasapainoilla siellä, kunnes päätät tulla turvallisesti alas. 

Yksinkertaista, eikö vain! ;)  

Kohti käsinseisontaa -valmennus perustuu kirjoittamani Käsilläseisontakirjan oppeihin, jossa keskiössä on taidon oppiminen ja etenkin taidon oppiminen aikuisiällä. Kehittämässäni valmennussysteemissä yhdistyy omien opettajieni parhaat opit minulle ja olen pyrkinyt hioa niistä niin selkeät kuin suinkin mahdollista. Harjoittelussa huomioidaan aikuisten fyysiset ja henkiset rajoitteet, jonka vuoksi tässä valmennuksessa edetään selkeän kaavan mukaan. Turvallisuus ennenkaikkea. 

Lähde mukaan valmennukseen!
 

10 viikon verkkovalmennuksesta toimivia työkaluja vuosikausiksi!

 Käsinseisonta on ennenkaikkea taidon oppimista ja siinä jos jossain, on syytä edetä juuri sen mukaan, mihin itse on valmis. Kaikki valmennuksemme ovat ennenkaikkea työkaluja oppimiseen ja Kohti käsinseisontaa ei poikkea tästä. Emme ainoastaan näytä mitä tehdä, vaan opetamme sinulle tarkasti miten harjoitteet tulisi tehdä, jotta ne olisivat turvallisia ja että ne rakentaisivat vahvaa pohjaa, jonka varaan voidaan lähteä rakentamaan isompaa kokonaisuutta. 

Tulet saamaan tärkeimmät opit siihen miten opit pitämään kehon käsinseisontaan nähden toivotunkaltaisessa "suorassa linjassa". Tätä varten tehdään paljon valmistavia harjoitteita, jotka vahvistavat sinua fyysisestä ja henkisesti. Kun ymmärrät paremmin miten asentoa hallitaan itselleen tutussa ympäristössä, sitä voidaan lähteä viemään uuteen ympäristöön, jossa pää on alaspäin. Tämä on monille jopa pelottava kokemus, mutta oikein toteutetulla harjoittelulla tämäkin voidaan tehdä turvallisesti ja samalla uutta oppien.

Matkan aikana opit paljon lavan ja keskivartalon hallinnasta, sekä siitä miten pystyt tasapainoilemaan käsien varassa. Moni on saanut käsinseisonnasta apua myös kroonisiin niska - ja hartiakipuihin. Käsinseisonta myös vahvistaa ranteita ja yläraajoja.  

Käsinseisonta vaatii sitoutumista. Keskimäärin kahdesti viikossa harjoittelemalla, vapaan käsinseisonnan saavuttaa yleensä noin 6-12kk harjoittelulla. Tämä on toki yleistys ja osa oppii nopeammin, useilla menee reilusti toista vuotta. Tässä (kuten ei missään muussakaan) ei kannata luottaa mihinkään "30 päivän kässärihaasteisiin". Tämä on ennenkaikkea pitkän aikavälin sijoitus, joka tuottaa paljon fyysisiä hyötyjä ja iloa uuden oppimisen myötä. Toki mukaan tulee mahtumaan myös turhautumista ja epäonnistumisia. Virheiden tekeminen on edellytys oppimiselle. Virheet täytyy vain olla linjassa omaan vastaanottokykyyn. Sen vuoksi tässä valmennuksessa edetään systemaattisen kaavan mukaan, jolloin voimme olla varmoja, ettei kukaan yritä tehdä mitään sellaista, johon ei oikeasti ole valmis. 

Hyvä perusteiden hallinta on paras tapa ennaltaehkäistä loukkaantumisia ja etenkin välttää rasitusperäisiä vammoja, sekä turhaa kipua. 

Päivitetty  Kohti käsinseisontaa -valmennus nyt tarjouksessa. Lähde mukaan nyt ja saat valmennuksen 79€ hintaan (ovh 99€)! 

Uudistunut rakenne sisältää kaiken tarpeellisen vapaan käsinseisonnan oppimiseen. 

Mikäli haluaisit maksaa liiikuntaseteleillä (ePassi, Smartum, laitathan sähköpostia [email protected] 

Haluan hyödyntää tarjoushinnan 79€

00

Päivää

00

Tuntia

00

Minuuttia

00

Sekuntia

 Kohti käsinseisontaa -valmennuksen hyötyjä

 
  • Opit ainutlaatuisen taidon, jolla saat päät kääntymään myös tylsissä sukujuhlissa! 

  • kehität voimaa työntävään liikesuuntaan (valmennuksessa käydään läpi vaakataso ja pystytaso)

  • kehität olkapäiden ja rintakehän liikkuvuutta
  • kehität vahvat ranteet 

  • kehität vahvan keskivartalon, josta löytyy samaan aikaan kykyä liikkua eri asentoihin

  • Opit harjoittelemaan taitoa itsenäisesti ilman pelkoa vaarallisista kaatumisista

  • Vahvan pohjan muita haasteellisia  käsitasapainoiluliikkeitä varten

  • Käsilläseisontapunnerruksen perusteet

  • Uudistettu ohjelmoinnin rakenne ja valmis 10 viikon ohjelma

  • Liikkuvuusharjoitteita 

 

VERKKOMATERIAALIT JÄÄVÄT KÄYTTÖÖSI VALMENNUKSEN  PÄÄTYTTYÄ JA MAHDOLLISET UUDET PÄIVITYKSET TULEVAT KAIKKIEN SAATAVILLE! 

Aloita valmennus vaikka samantien ja etene itsellesi sopivaan tahtiin