KIITOS TILAUKSESTASI! 

MONIPUOLINEN LIIKKUVUUSHARJOITTELU -WEBINAARI

 
lataa luentomateriaalit täältä

Movement Coach -koulutus 

Järjestin Suomen ensimmäisen Bodyweight Training Coach -koulutuksen vuonna 2013. Sen kylkeen tuli pari vuotta myöhemmin Suomen ensimmäinen Movement & Mobility Coach -koulutus. Koulutuksiin on osallistunut vuosien varrella useita satoja liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisia, sekä omaksi iloksi harjoittelevia. Koulutus on tarjonnut jokaiselle juuri niitä työkaluja ja oppia, joita he tarvitsevat joko työssään, tai oman harjoittelun tueksi.

Movement Coach -koulutusohjelma sisältää molemmat koulutukset; Bodyweight Training Coach + Movement & Mobility Coach. Se on eittämättä monipuolisin kehonpaino-, liikkuvuus- ja taitoharjoittelun koulutus Suomessa. Koulutuksen voi käydä joko livenä, tai verkossa.

Mikäli osallistut nyt verkkokoulutukseen, koko hinta hyvitettäisiin live-koulutuksen hinnassa, kun päättäisit osallistua myöhemmin siihen. 

LUE LISÄÄ VERKKOKOULUTUKSESTA

Muut koulutukset ja valmennukset

 

Movement Coach -livekoulutuksen voi halutessaan pilkkoa pienempiin osiin, eli voit tulla mukaan Bodyweight Training -osioihin (jaksot 1 ja 4), tai Movement & Mobility -osioihin (jaksot 2 & 3). Live-koulutuksiin ilmoittautuminen onnistuu CompactFitin verkkokaupassa.

Muita tarjolla olevia vaihtoehtoja