MATKA TOIMINTAKYKYISEMPÄÄN KEHOON ALKAA TÄÄLTÄ! 

Tee liikkumisesta osa päivittäisiä tapojasi!  

Tervetuloa, me olemme Hanna ja Jukka! Jos et vielä tiedä keitä olemme, tässä lyhyt tarina meistä: 

Olemme molemmat intohimoisia liikkujia ja tätä ilosanomaa olemme tarjonneet eri muodoissa jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Olemme valmentaneet kaiken ikäisiä oppilaita, kouluttaneet liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisia, sekä toimineet konsultteina useissa eri rooleissa urheilussa, työhyvinvoinnissa ja yksilöiden elämänlaadun parantamisessa. Meillä on oma Movement Jalasjärvi -kuntosali, jossa meillä käy oppilaita aina viisivuotiaista 90 -vuotiaisiin. Valmentamisen ohessa tykkäämme ideoida, kehittää uusia juttuja ja pyrkiä löytää uudenlaisia tapoja toteuttaa asioita. Saliltamme löytyykin paljon "outoja" juttuja, joista yksi suosikkimme on Movement Stick. 

 

MIKÄ ON MOVEMENT STICK? LUE LISÄÄ
LÄHDE MUKAAN ILMAISEEN VALMENNUKSEEN

"Suosittelen kaikille joita kiinnostaa oman kehon hyvinvointi. Sain kurssilta valtavasti tietoa ja oppia mm. tekniikoihin, liikkuvuuteen ja kehonhuoltoon. Myös se oli hyvää, että jokaiselle löytyy liikkeistä versio jonka pystyi tekemään"

MIKSI LIIKE ON MEILLE ELINEHTO? 

Liikkuminen tulisi ajatella muunakin kuin treenaamisena. Liikkumisen tapa on sitä, kun haluat päivän aikana tarjota keholle ja mielellä terveyttä ja hyvinvointia lisääviä asioita. Joskus tämä tarkoittaa intensiivistä harjoitusta, mutta viikkotasolla näiden määrä on vain murto-osa siitä, mitä kaikkea muuta tarvitsemme. Kevyttä liikettä ja hengitysharjoituksia aamulla. Työpäivän aikana lyhyt liikkumistauko jolla saat rytmitettyä päivän kulun. Parempia tapoja valmistella kehoa ennen varsinaisia harjoituksia ja iltaisin kehon, sekä mielen rauhoittamista. Harvoin sitä tulee edes miettineeksi, miten kokonaisvaltaisen ravitsevaa liike on ihmiselle! 

Liiku päivittäin 

We design functional fitness programs that you can perform anywhere with minimal equipment. Get your workout in on the go!

Ravitse kehoa oikein 

Your dream body is like your dream car. Give it the fuel it needs to perform its best. We'll take out the guesswork with custom meal plans and grocery lists. 

Ota käyttöösi toimivat työkalut

Your dream body is like your dream car. Give it the fuel it needs to per

LÄHDE  MUKAAN ILMAISEEN VALMENNUKSEEN

Kirjautumisen jälkeen sinulle aukeaa samantien ilmaisen valmennuksen kaikki videot joihin saat ikuisen käyttöoikeuden!