KIITOS! Tulet varmasti saamaan näistä paljon iloa irti. 

Ota meidän sometilit seurantaan ja kerro miltä harjoitteet tuntuivat

INSTAGRAM                FACEBOOK

 

Oletko kiinnostunut Movement Jalasjärven kursseista? 

Mikäli et ole ehtinyt vielä tutustua monipuoliseen tarjontaamme, kannattaa klikata alta löytyvää linkkiä, josta löydät kaikki Movement Jalasjärven kurssit, mukaan lukien intensiivi-workshopit, jotka sopivat loistavasti jos viikottainen osallistuminen kursseille ei ole syystä tai toisesta sinulle mahdollista. 

Lue lisää kursseista

"Yleensä löydän jotain korjattavaa ammattini puolesta. Teidän kurssit ovat olleet aivan huippuja ja ei voi kuin kehua. Toivottavasti pysyisitte Jalasjärvellä."

"Hanna on niin ihanan kannustava ja innostava. Tulee aidosti sellainen olo että teille tullaan kaikki ihan omana itsenämme."

"Huippusali! Rauhallinen ja perusteellinen valmennus, joka ottaa yksilöt huomioon. AIna löytyy korvaava liike, aina löytyy helpompi tai haastavampi liike. Jokainen joka haluaa kehittyä, kehittyy tällä salilla varmasti!"

Hengitysharjoitus arjen kiireisiin 

Tiesitkö, että "stressihormoni" kortisolia tarvitaan aamulla heräämiseen? Kortisolin tasot lähtevät nousemaan aamuyöstä ja kun taso on riittävän korkea, keho alkaa heräillä. Tämän vuoksi osa saattaa tuntea aamusta ahdistuksen tunnetta. Tämän vuoksi kevyt liike ja rauhalliset hengitysharjoitukset ovat loistava tapa käynnistää päivä.  Testaa tätä muutaman minuutin pituista rauhoittavaa hengitysharjoitusta. Jos haluat ottaa liikettä mukaan, tsekkaa alla oleva video 👇

Video Poster Image

5 minuutin liikesarja aamuihin

Oi kun olisikin mukavaa herätä kaikessa rauhassa ja aloitella päivää pikkuhiljaa kehon ja aivojen käynnistyessä. Totuus monilla meistä on hieman eri ja arjen tehtävät alkaa kerääntyä usein jo ennen kuin aamukahvi on ehtinyt tippua. Etenkin näihin kiireisiin aamuihin on hyvä opetella nopea mutta piristävä aamurutiini, jolla saat kehosta jumit veks ja samalla aivot OFF-tilasta päälle. Jos kaipaat vähän pidempää settiä, tsekkaa alta löytyvä "taukojumppa" jonka voit tehdä myös aamulla, tai vaikkapa työpäivän aikana. 

Video Poster Image

10 minuutin taukojumppa töihin

Pitkät työpäivät ilman taukoja on kaikkea muuta kuin tehokasta, etenkin jos työ vaatii keskittymistä ja luovuutta. Kun työpäivän oppii jakamaan useampiin spurtteihin, pysyy mieli virkeänä ja mikäli taukojen lomassa tekee hieman kehoa avaavaa liikettä, välttyy monilta jumeilta, kivuilta ja rasitusvammoilta. Testaa tätä noin 10-15 minuutin harjoitusta, joka saa niin sanotusti nesteet liikkeelle ja solut töihin. Jos tykkäsit tästä, tulet rakastamaan alta löytyvää liikkuvuusharjoitusta! 🫶 

Video Poster Image

Kokonaisvaltainen liikkuvuusharjoitus  

Liikkuvuus on voiman, notkeuden, koordinaation, nopeuden, ketteryyden ja kestävyyden synnyttämä kokonaisuus, joka määrittelee ennen kaikkea liikkeen laatua. Hyvä liikkuvuus voi tarkoittaa kykyä nousta sohvalta, kävellä metsässä, tai hypätä tuplavoltti. 

Ennen kuin voit alkaa tehdä mitään haastavia taitoliikkeitä, perusteiden tulisi olla kunnossa. Tämä on myös kaikkein paras tapa välttyä loukkaantumisilta ja rasitusvammoilta.

Teimme sinulle 20 minuutin liikkuvuusharjoituksen, jossa käydään koko kroppa läpi. Siinä tehdään rauhallisia ja hieman vauhdikkaampia liikkeitä, sillä me tarvitsemme kudoksilta kapasiteettia vastaanottaa myös nopeita liikkeitä.   

Video Poster Image

Parempi tapa lämmitellä 

Lämmittely on paljon muutakin kuin hien ottamista pintaan. Lämmittelyn tulee muokata kudosten olotilaa tulevaa harjoitusta tukevaksi. Lämmittelyn tulee myös virittää hermosto oikeaan tilaan ja mahdollisesti sen kaikista tärkein asia on PARANTAA KESKITTYMISTÄ! 

Oli harjoitus mikä tahansa, ilman hyvää keskittymistä harjoittelun hyödyt valuvat harakoille. Keskity ja kehity! Opi parempi tapa lämmitellä ennen varsinaista harjoitusta. 

Video Poster Image

EXTRA: Loistava Movement Stick -harjoite selälle! 

Movement Stickin avulla useat ovat löytäneet ratkaisun selän huoltamiseen ja moni on saanut välittömiä apuja jopa useita kuukausia vaivanneisiin selkäkipuihin. Tämä lyhyt harjoitus sopii hyvin selän huoltamiseen. 

Video Poster Image

Lähde mukaan Toimintakykyinen keho -valmennukseen 

Haluatko pitää huolta hyvinvoinnistasi tavalla, joka vaatii minimaalisen vähän työtä ja tarjoaa hyvää oloa joka ikinen päivä? 

Lue lisää valmennuksesta