Kiitos toimivampi keho -oppaan tilauksesta!

Mikäli sähköpostia ei saavu, muistathan tarkistaa myös roskapostisi. Ongelmatilanteissa laita sähköpostia [email protected].

 

Haluatko valmiin ohjelman?

Jos haluat kokonaisen valmiiksi rakennetun ohjelman, niin sellainen löytyy! Sen nimi on Toimintakykyinen keho.  Valmennuksen esittelyn löydät alta!

TOIMINTAKYKYINEN KEHO

Matkaoppaasi terveempään elämään!

 

Haluatko kehon, joka toimii kuten sen on tarkoitettu toimivan?


Terveys on toimintakykyä ja toimintakykymme muodostuu ennenkaikkea koordinaatiosta, liikkuvuudesta ja voimasta. Ilman näitä kolmea asiaa liikkuminen ei olisi mahdollista. Ne sulautuvat yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa keho kykenee hyödyntämään niitä optimaalisesti ja tilanteen vaatimalla tavalla.

Onko sinulla jumeja, tai kipuja, jotka häiritsevät arkea ja harrastuksiasi?

Haluatko saada kehon, jossa on mukava olla ja helppo liikkua?

Huippusuosittu Toimintakykyinen Keho on oikea lääke!

Ensimmäiseen Toimintakykyinen Keho -verkkovalmennukseen osallistui useat sadat suomalaiset ja siitä saamamme palaute oli suorastaan mykistävää. Uskallamme hyvällä omallatunnolla väittää, että muutimme monen ihmisen käsityksen harjoittelusta pysyvästi ja saimme luotua toimintakykyä, sekä hyvää oloa, jollaista monet eivät olisi ennen valmennusta osanneet edes kuvitella. 

Valmennuksen suosio ylitti omat odotuksemme ja sen vaikutukset asiakkaidemme odotukset!
 

Jo klassikoksi muodostunut Jukka Rajalan Toimintakykyinen Keho on koettava itse!  



 

Jukka Rajala on Suomen tunnetuimpia ja arvostetuimpia valmentajia kehonpainoharjoittelun saralla. Jukka on valmentanut tuhansia ihmisiä ympäri Suomea ja Eurooppaa kehonpainoharjoittelun ja luonnollisen liikkumisen saloihin. Rajala on kirjoittanut kaksi kirjaa omalla kehonpainolla tehtävästä harjoittelusta. Kehonpainoharjoittelu – Movement on Suomen myydyimpiä liikunta-aiheisia kirjoja ja lisäksi häneltä ilmestyi vuonna 2017 Käsilläseisontakirja, joka pyhitettiin käsilläseisonnan jalolle taidolle. Uusi Taitoa ja voimaa kehonpainoharjoittelulla -kirja julkaistiin keväällä 2019! 

Jukka Rajala on  Personal Trainer Akatemian perustaja ja yksi päävalmentajista, jossa hän kouluttaa tulevia liikunta-alan ammattilaisia. Jukalla on myös oma Movement Coach -koulutusohjelma, jossa pääsee opiskelemaan syventävämmin kehonpainoharjoittelua, sen kaikissa muodoissa. Lisäksi Jukan oppiin on mahdollista päästä hänen omalla salillaan Movement Jalasjärvessä, joissa jo sadat oppilaat junnuista senioreihin ovat päässeet kokemaan kuinka perusteiden hyvä hallinta ja omalla tasolla tehty monipuolinen liike voivat muuttaa käsityksen omista liikkumiskyvyistä! 

Jukka on myös toinen Movement Stickin kehittäjistä. Uusi harjoitteluinnovaatio tulee myyntiin Euroopassa ja Yhdysvalloissa vuoden 2021 aikana.  

"Aikomus ilman toteutusta vaurioittaa itseluottamustamme. On parempi vaatia itseltään sellaisia asioita, jotka tulee varmuudella tehtyä. Toimintakykyinen Keho on verkkovalmennus, joka tulee todennäköisesti muuttamaan käsityksesi treenaamisesta pysyvästi."

Jukka Rajala

MIKÄ IHMEEN "TOIMINTAKYKYINEN KEHO"?

10 viikkoa kestävä Toimintakykyinen Keho -verkkovalmennus rakentuu perusliikemallien hyvään hallintaan. Sinun ei tarvitse olla äärimmäisen vahva tai notkea ollaksesi parempi liikkuja. Et myöskään tarvitse hienoja kuntosalilaitteita harjoitteluusi. Misssään tapauksessa sinun EI tarvitse tehdä uuvuttavia rääkkitreenejä ollaksesi hyvässä kunnossa. Tämän valmennuksen avulla opit oikeat harjoitukset ja tavat, joilla saavutat pysyviä tuloksia. Kehosi pysyy vahvana, liikkuvana ja energisenä – aina!

Verkkovalmennuksen oppien avulla kehität toimintakykyäsi siten, että kehosi olisi mahdollisimman hyvässä tasapainossa voiman, liikkuvuuden ja koordinaation suhteen

Valmennuksessa opit muun muassa kyykkäämään oikein ja miten ylipäätään olla syvässä kyykyssä, sekä liikkua alaraajojen varassa tavalla joka olisi turvallista, taloudellista ja tehokasta. Opit paljon keskivartalon toiminnasta, olkanivelten liikkeestä ja lavan hallinnasta niiden kaikissa liikesuunnissa. Valmennuksen aikana sinulle opetetaan miten roikkua, olla neljän raajan varassa, liikkua lattialla ja paljon muuta.

Taito on ymmärrystä ja kykyä toteuttaa perusasioita. Taidot ja tavat ovat itse asiassa hyvin paljon toistensa kaltaisia. Molemmat ovat asioita, joita on alussa tehtävä paljon kehittyäkseen niissä paremmiksi. Kun tekemisestä tulee rutiini, siitä tulee hyvin luonnollinen osa sinua. Tästä syystä me uskomme tapojen kantavaan voimaan.

Todistetusti toimivien harjoitteiden lisäksi tulet tässä valmennuksessa oppimaan pieniä mikrotapoja, joiden avulla lisäät liikkeen määrää arjessa moninkertaisesti.

ALLA OLEVALLA VIDEOLLA JUKKA KERTOO LISÄÄ TREENISTÄ:

 

Kurssin sisältö:

Viikot 1 & 2:

 • Lähtötason kartoitus
 • Alaraajojen ja lantion alueen liikkeitä
 • Selkärangan liikkeitä
 • Olkapäiden liikkeitä
 • Yleisimmät ongelma-alueet ja täsmäliikkeet 
 

Viikot 3 & 4:

 • Edellisten viikkojen harjoitteiden lisäksi
 • Lavanhallinta työntävissä ja vetävissä liikkeissä
 • Extra-harjoitteita olkapäille ja yläraajoille
 • Extra-harjoite olkapäiden voimantuottoon
 

Viikot 5 & 6:

 • Edellisten viikkojen harjoitteiden lisäksi
 • Tutustuminen liikeyhdistelmiin alaraajoille
 • Uusia liikeyhdistelmiä jalkojen ja käsien varassa 
 

Viikot 7 & 8:

 • Edellisten viikkojen harjoitteiden lisäksi
 • Liikkuvuusharjoitteita ylä- ja alaraajoille
 • Voimaharjoitteita olkapäille ja vetäviin liikkeisiin 

Viikko 9:

 • Edellisten viikkojen lisäksi
 • Uusia liikeyhdistelmiä 

Viikko 10:

 • Kaikkien harjoitteiden yhteenveto
 • Viimeiset liikeyhdistemät, joissa hyödynnetään kaikkea kurssilla opittua!  

Mikä on luonnollista liikkumista ja onko luonnotonta liikkumista edes olemassa? 

Biologian kannalta kaikki liike joka on mahdollista, on myös luonnollista. Ympäristömme ja vallitsevan kulttuurimme kannalta tilanne on kuitenkin hyvin eri ja joskus jopa kyykyssä istuminen saattaa herättää kanssaihmisissä kummastusta. Ei silti anneta näiden rajoitteiden rajoittaa meitä enää yhtään enempää ja aletaan tuoda kehoomme takaisin sen kaipaamaa monipuolista liikettä.


ASTU KANSSAMME YLPEÄNÄ ULOS LIIKKUMATTOMUUDEN ORAVANPYÖRÄSTÄ!

Valmennus alkaa heti kun haluat ja harjoittelun rytmin määräät sinä itse. Voit edetä kaikessa rauhassa omaan tahtiisi. Materiaalit pysyvät käytössäsi valmennuksen päätyttyäkin! 

Tämän verkkokurssin aikana tulet oppimaan tärkeimmiksi kokemamme perusliikkeet, joissa kehon tulisi kyetä toimia taloudellisesti ja tehokkaasti.

Voimme perustellusti sanoa kurssilla opittavien asioiden luovan pohjan kaikelle liikkumiselle. Tulet nopeasti huomaamaan miten hyvin yksinkertaiset harjoitteet avaavat kehoa, voitelevat niveliä ja lihaksia, sekä parantavat suorituskykyä, kun lihakset kykenevät tuottamaan tehoa entistä paremmin.  

Liikkeiden avulla kehität ymmärrystä eri asennoista ja siten myös kykysi liikuttaa kehoa haluamallasi tavalla kehittyy samalla kun liikekielesi monipuolistuu.

Jos haluat olla parempi liikkuja, tämä valmennus on sinua varten!

Tule mukaan tästä!

Ohjelman materiaali jää sinulle ikuisiksi ajoiksi!

Kyllä, haluan mukaan hintaan 147€!

Miten hyödyt valmennuksesta?

 • Annamme sinulle toimivat työkalut, kuinka kehittää liikkuvuutta ja voimaa lantiossa, sekä alaraajoissa
 • Saat parhaat ja yksinkertaiset opit selkärangan toimintakyvyn ja olkanivelten liikkuvuuden, sekä lavanhallinnan kehittämiseen
 • Saat kymmeniä uusia liikkeitä, joista rakentaa itsellesi sopivia mikroharjoituksia, joiden avulla lisäät jokaiseen päivään moninkertaisen määrän liikettä helposti ja ilman rääkkiä 
 • Opit oikeat perusliikemallit, jotka auttavat suorituskyvyn kehittämisessä
 • Tarjoamme valmiit liikeprogressiot joita noudattaa ja jotka tarjoavat valmennuksen loppua kohden myös haastavampia kehonpainoharjoitteita niitä kaipaaville
 • Saat vahvan pohjan kaikelle muulle harjoittelulle – oli sitten kyseessä kestävyyslaji, voimaharjoittelu tai jokin joukkue-, tai muu urheilulaji
 • Tulet yksinkertaisesti saamaan paremmin toimivan vartalon ja terveemmän tulevaisuuden 

 

Liiku ja leiki paljon. Harjoittele tarvittava määrä. Treenaa mahdollisimman vähän. Tässä on salainen reseptimme terveeseen elämään!

Viimeistään nyt meidän on herättävä tähän päivään!

Kehosi kertoo tarinaa liikkumishistoriastasi ja se tarina on tosi. Jos teet jotain kerran viikossa muutamien minuuttien ajan, miten siitä voisi tulla luonnollista kehollesi? On totta, että yksi on parempi kuin nolla, mutta valmennuksen opeilla huomaat pystyväsi tekemään asioita itse asiassa useasti päivässä. Kerran viikossa on toki parempi kuin ei kertaakaan, mutta kolme kertaa päivässä on monin verroin parempi kuin kolme kertaa viikossa!

Tulet nopeasti huomaamaan miten mitättömän tuntuinen asia voi pitkässä juoksussa saada aikaan ison muutoksen!

Jos tunnistat itsesi yhdestäkin alla olevasta kohdasta, tämä valmennus saattaa olla juuri sinua varten:

 • Haluat voida kehossasi paremmin ja tuntea itsesi energisemmäksi
 • Haluat pienentää loukkaantumisriskiäsi palloilulajeissa tai muussa liikunnassa
 • Haluat laajentaa liikeratojasi ja kykyäsi liikkua monipuolisemmin
 • Haluat pystyä tuottamaan voimaa myös ääriasennoissa
 • Haluat oppia harjoittelun ohella myös uusia taitoja
 • Haluat vahvistaa lihaksiasi, niveliäsi ja tuki- ja liikuntaelimiä
Mitä valmennus EI ole:
 • Katteettomia lupauksia ilman konkreettisia työkaluja
 • Yksipuolista junttausta, jossa tavoitteena on maksimaalinen uupuminen
 • Perinteinen kehonrakennusvalmennus, jossa pyritään ainoastaan kasvattamaan lihasta
 • Venyttelyvalmennus, jossa tehdään pitkiä (yli 30 sek.) venyttelyharjoituksia
 • Ravintovalmennus
 

 "Esteet ovat ennenkaikkea emotionaalisia. Rikkomalla pinttyneitä uskomuksia itsestämme, kykenemme kehittämään liikkumiskykyämme käsittämättömällä tavalla!" - Jukka Rajala

Jos emme täytä tai ylitä odotuksiasi ensimmäisen 14 päivän aikana, maksamme tilauksesi 100 % takaisin! Liity nyt mukaan täysin riskittömästi!
 
Väitämme, että tämä valmennus on niitä harvoja, josta voi rehellisesti sanoa että "valmennus sopii kaikille". 
Olitpa sitten kokeneempi liikkuja tai vasta aloittamassa liikkuvampaa elämää, hyppää mukaamme nyt! 
Olemme varmoja siitä, että tulet pitämään valmennuksesta – annamme sinulle 100 % takuun! Jos valmennus ei vastaa odotuksiasi, voit perua kaupan ilman perusteluja.

Tähän valmennukseen Jukka on poiminut sinulle ne kaikki tärkeimmät asiat, joita tarvitset toimintakykyisen ja luodinkestävän fysiikan kehittämiseen. Tasosta ja tavoitteista riippumatta, toimintakykyinen keho tulisi olla meidän jokaisen prioriteetti numero 1!

Toimintakykyinen Keho -verkkovalmennus luo sinulle parempia tapoja

Oikeista asioista motivoituminen, tahdonvoima, tavat ja oikeanlainen ympäristö ovat neljä oleellista tekijää, jotka saavat meidät tekemään niitä asioita, joita haluamme tehdä. Miettiessäsi parempia tapoja omien arvojen kautta, on hyvä pitää mielessä että aikomus ilman toteutusta vaurioittaa itseluottamusta. Tekemisen laadulla ei ole alussa niin suurta merkitystä kuin voisimme kuvitella ja paljon tärkeämpää onkin alkaa vain tehdä. Laatu,tarkkuus ja tehokkuus seuraavat päivittäistä tekemistä. Tärkeintä on aloittaa NYT eikä sitten joskus!


Tutkimusten mukaan tavan rakentuminen vie keskimäärin 10 viikkoa.

Suuret tavoitteet toimivat aika-ajoin niillä, joilla on vahva tahdonvoima ja motivaatio kohdallaan ensiaskelta tehdessään. Suurten tavoitteiden kanssa astuu kuitenkin joskus sudenkuoppaan, jossa väsyttää itsensä helposti. Meillä ihmisillä on yleisesti taipumus luottaa liikaakin itsekontrolliimme. Se, missä tavat ovat usein selkeä ja konkreettinen asia, motivaatio ja tahdonvoima ovat puolestaan tuntemuksia, jotka tekevät niistä paljon epäluotettavampia.

Alkuvaiheessa tarvitsemme kaiken mahdollisen avun, minkä vuoksi ensiaskeleet onkin hyvä rakentaa tarkoituksella mahdollisimman pieniksi, jotta niiden energiankulutus olisi minimaalinen. Tavat ovat kaikkein taloudellisin energiamuoto – ne eivät vaadi juuri lainkaan päätöksien tekemistä. Kun alat muodostaa pieniä tapoja, jotka ohjaavat sinua juuri sopivasti pois mukavuusalueeltasi ja lähes ilman tietoista päättämistä, et tule koskaan läkähtymään tyystin ja toiminta-alue kasvaa luonnollisesti kohti horisontissa heijastuvaa määränpäätä.

Tavat ovat pelastusrengas siinä vaiheessa, kun motivaatio ja tahdonvoima on kulutettu loppuun. Tässä valmennuksessa opit pieniä asioita, joita tekemällä päivittäin saat suuria muutoksia aikaan. Niistä tulee osa omia tapojasi, jolloin huomaat varsinaisten harjoitustenkin olevan paljon helpompia toteuttaa. Tämä vähentää myös päättämisen vaikeutta. Tee tai älä tee – kunhan et jää roikkumaan näiden väliin ja melkein tee.


"Aikomus ilman toteutusta vaurioittaa itseluottamustamme, joten on parempi vaatia itseltään sellaisia asioita, jotka tulee varmuudella tehtyä."

 

Mitä tekisit, jos kehossasi ei olisi rajoitteita?

Toimintakyky kertoo paljon meidän päivittäisistä päätöksistämme. Mikäli toimintakykyä on laiminlyöty tai harjoiteltu mahdollisesti hieman liikaa, se näkyy kehossa. Kun se näkyy kehossa, se näkyy myös tunteissa ja ajatuksissa. Tämän vuoksi toimintakyky ei ole ”vain” voimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota, sillä terveys luo tyytyväisyyttä ja toimintakykyinen keho on terveyden rakennusaine.

Voimakas keho antaa tukea ja turvaa, liikkuva keho mahdollistaa sen, ettei joudu lopettamaan leikkiä aina kesken kun paikat eivät kestäneet rasitusta. Kaikkea tätä säätelevät rakkaat aivomme, joten hieman kärjistäen todettuna, kaikessa liikkumisessa ja yksittäisissä toimintakyvyn osa-alueissa on itseasiassa kyse aivojen harjoittamisesta ja taidoista. Taitoja hallita omaa kehoa, taitoja hallita liikettä ja kykyä reagoida joskus yllättäviinkin tilanteisiin!

Lisätiedot:

[email protected]

Tule mukaan Toimintakykyinen keho -valmennukseen!

Pääset maksamaan painamalla alla olevaa linkkiä. Voit maksaa maksukortilla tai verkkkopankissa. Meillä käy myös Edenredin, Epassin ja Smartumin liikuntaedut. CompactFit Coaching. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]. Mikäli kaipaat lisäneuvoja, ota yhteyttä [email protected]. Saat tunnukset parissa päivässä.

Kyllä haluan mukaan hintaan 147€!